Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! Vystřílej si účast na světovém turnaji v Kodani

6. 10. 2022 | 10:25 Counter-Strike 2 Turnaj
Česko-slovenská část Red Bull Flick se blíží ke konci. Čtvrtá otevřená kvalifikace je na programu 6. října od 18:00, národní offline finále pro nejlepší šestnáctku všech kvalifikací je pak naplánované na 23. října. Světové měření sil se odehraje 16. - 20. listopadu v dánské Kodani. Na turnaj se můžeš dostat i ty se svým parťákem. Tak neváhej a registruj se na Red Bull Flick 2022.
Red Bull Flick 2022
Red Bull Flick 2022
Zdroj: Red Bull

50 000 euro a srovnání s nejlepšími hráči světa. O to se hraje na turnaji Red Bull Flick. Dvoučlenné party budou na mapách vytvořených speciálně pro tuto soutěž bojovat v národních kvalifikacích. Nejlepší tým postoupí na velké finále do Kodaně, kde bude mít možnost se utkat s top světovými hvězdami.

Jak na to?

Nejlepší strategie vyhraje lístky do Kodaně. Cílem hry je udržet kontrolní body před svými protihráči. Oproti normálnímu CS:GO připomíná hra spíše „Capture the Flag“. Zápas je mnohem svižnější a díky upraveným mapám nabízí nový způsob mobility i strategie.

Harmonogram Red Bull Flick 2022
1. kvalifikace15. září
2. kvalifikace22. září
3. kvalifikace29. září
4. kvalifikace6. října
Národní finále23. října
Světové finále16. listopadu

Týmy postupující z 1. - 3. kvalifikace:

obrabeci (system, manguss)
The Prodigy (somealone-, Graferko)
Zakusecky (HONES, matys)
Sampi.Tipsport (sAvana1, T4gg3D)
DARBERCUTE (zur1s, Darber)
WorMars (Marv1k, wortegg)
EZ WIN (v1nzenzo, _Wazzy_)
INSANITY (TessTickless, JennyTulls)
Crazyy832 party (Crazyy, suplicK)
upol power (nAchy, M1nT)
vidim za roh (twist, azak)
TGRAVITY (WANTYYY, Markenes)

Co následuje?

Dne 23. října proběhne národní finále v Autoklubu ČR v Praze, kde se vítězné týmy z kvalifikací potkají tváří v tvář i se špičkou domácí CS:GO scény.

Nejlepší dvojice z národního kola si vyslouží nejen plně hrazenou cestu a pobyt v Kodani, ale hlavně vstupenku na předetapovou kvalifikaci přímo na jevišti finále Red Bull Flick Invitational, které proběhne 16. listopadu. Dvojice budou bojovat o postup do ultimátního finále, v němž změří síly šestice amatérských hráčů s deseti vybranými profesionálními dvojicemi z nejlepších CS:GO týmů světa.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).