Přejít k hlavnímu obsahu

Fanouškovská mánie pokračuje! Arénu o víkendu zaplní nejlepší český Counter-Strike

31. 5. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 MČR
Léčete své hlasivky, protože je o nadcházejícím víkendu budete opět potřebovat. Vodafone PLAYzone Arena se po společném sledování zlatého tažení českých hokejistů tentokrát stane epicentrem esportu. Na programu je další turnaj mistrovské sezóny: Tipsport CS Spring.
Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
Zdroj: PLAYzone

Česko žije sportem a my nejsme výjimkou. Na fanouškovskou hořečku se o víkendu budeme snažit navázat prestižním domácím turnajem v Counter-Striku, který zamíří do pražské Vodafone PLAYzone Areny. Na nejlepší čtyři týmy čekají boje o statisícové odměny a vstup do dvoumilionového Tipsport Grand Slamu.

Skupinová fáze nabídla několik překvapivých výsledků, na LAN finále druhé akce letošní mistrovské sezóny přesto nebude chybět celé elitní česko-slovenské kvarteto. V play-off ve formátu dvojité eliminace se o titul šampiona Tipsport CS Spring od pátku do neděle utkají SINNERS, Dynamo Eclot, Sampi.Tipsport a UNiTY.

Vsaďte si na šampiona
Název týmu

Kurz na titul

Slovensko Sampi.Tipsport

2.45

Česká republika Dynamo Eclot

2.70

Česká republika SINNERS

4.00

Česká republika UNiTY

8.00

První zápas dne vždy započne v 15 hodin, délka celého programu se bude odvíjet od samotného průběhu utkání. Ve Vodafone PLAYzone Areně si však dopředu rezervujte stůj (více na webu arény) nebo dorazte zavčasu, ať si máte mezi fanoušky kde sednout a naplno čerpat atmosféru napínavých bojů domácí špičky.

Plnohodnotný esportový event by nemohl proběhnout bez vymazleného menu v baru a kuchyni. Vybrat si dokonce můžete ze speciálních burgerů od samotných hráčů či nových týmových drinků. Připraveny máme také soutěže a další rozmanitý program. Neváhej a doraz fandit přímo na místo před obří LED obrazovku!

Harmonogram zápasů:

  • Pátek 15:00 – UNiTY vs. SINNERS
  • Pátek ~18:30 – Sampi.Tipsport vs. Dynamo Eclot
  • Sobota 15:00 – duel poražených týmů o přežití v turnaji
  • Sobota ~18:30 – duel vítězných týmů o místo ve finále
  • Neděle 15:00 – duel spodního pavouka o doplnění finále
  • Neděle ~18:30 – grandfinále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.