Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth má další ban na Twitchi, tentokrát ale i na Instagramu a TikToku

9. 10. 2021 | 01:13 Twitch.tv Twitch
Amouranth je sice jednou z nejsledovanějších streamerek, ale věnuje se zrovna obsahu, se kterým často opravdu riskuje a pohybuje se na hranici pravidel. I to se jí dost možná znovu vymstilo, protože si americká streamerka odnáší již pátý trest na Twitchi. Aby toho tentokrát nebylo málo, ban záhadně obdržela i na Instagramu a TikToku. Co tedy mohla provést tentokrát?
Amouranth
Amouranth
Zdroj: YouTube/Amouranth

Kontroverzní leč populární americká streamerka Kaitlyn 'Amouranth' Siragusa má další průšvih, a to ne malý. Tentokrát totiž nedostala ban pouze na Twitchi, ale i na dalších platformách a sociálních sítích, jako je Instagram a TikTok. Kdo streamerku alespoň jedním okem sleduje, moc dobře ví, že Amouranth není žádné neviňátko a se svým obsahem se často pohybuje na tenkém ledu.

Jak to tak vypadá, led se pod ní znovu prolomil a americká streamerka se tak už zase topí dokonce v pátém banu na Twitchi, kterému tentokrát nasadily korunu i další sociální sítě. Než ji však začneme odsuzovat, dosud se stále neví, za co onen ban dostala tentokát. Jediné, co je jisté, tak fakt, že si tento trest opravdu odpykává. Kromě toho, že situaci potvrdil bot, který sleduje bany partnerů Twitche, tak situaci potvrdila sama Amouranth na Twitteru.

Není známý důvod, takže samozřejmě nevíme ani délku trestu, ale od roku 2019 je to již pátý ban a poslední nedobrovolnou dovolenou si musela vzít poměrně nedávno (letos v červnu). Nedivili bychom se tedy, kdyby si tentokrát na zrušení musela počkat o něco déle. Kromě Twitche byly deaktivovány i její TikTok a Instagram účty s miliony sledujících. Její náhradní účet s názvem Amouranth Too je ale na Instagramu stále veřejnosti na odiv.

Amouranth je navíc na Twitchi stále partnerem, takže se určitě nejedná o permanentní trest. Situace je ale opravdu podivná, jelikož kromě Twitche následovaly i další sociální sítě. Na druhou stranu prozatím není ani jisté, jestli všechny tyto bany mají skutečně návaznost na Twitch. Nemá cenu tedy nadále spekulovat, ale raději si počkejme, až se nám dostaví nějaké řádné a oficiální vysvětlení. To by se mělo brzy objevit na hlavním YouTube kanále Amouranth.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Amouranth