Přejít k hlavnímu obsahu

Ananas na pizzu patří! Co vše dalšího divného nám o sobě prozradil Straty?

Ve 43. díle pořadu COOL Esport k nám zavítal další zajímavý host. Je jím Matěj “Straty” Cihlář, kterého jsme se ptali na spousty zajímavých věcí, ale nejvíce ze všeho asi vystupuje vzhledem k jeho věku to, jak se vůbec dostal do esportu a jaké má plány do budoucna. Samozřejmě nemohla chybět zábava, která je v podstatě zaručená, když se potkají dva komentátoři.
Rozhovor se Stratym
Rozhovor se Stratym
Zdroj: COOL Esport

Straty už nějakou tu dobu patří mezi osobnosti českého esportu a nyní se v rozhovoru s ním můžeme konečně dozvědět, jak se vlastně do této pozice dostal. Inspirací pro tvrdou práci a trénink se stal Jozef “Joshua” Dekan, se kterým si také v patnácti letech zažil premiéru ve světle reflektorů na MČR 2019 v CS:GO. Od té doby uběhla už nějaké ta doba a dnes jej kromě komentování můžeme také znát jako tvůrce obsahu a jednu z osobností projektu Friends and Fellaz od Entropiqu.

 
Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.