Přejít k hlavnímu obsahu

Boj o play-off 1. Tipsport COOL ligy pomalu vrcholí. Lákadlem kola je duel Sampi vs. Entropiq

3. 5. 2021 | 19:40 Counter-Strike 2
Sedm hracích kol je za námi a do konce základní části deváté sezóny tedy zbývají poslední tři. Dvakrát se bude hrát o dvou následujících útercích, vše se potom rozhodne v sobotu 22. května. Pojďme se tedy podívat, co nás čeká v nejbližším hracím kole, kdy bude každý bod důležitý. Na serveru se totiž představí čtyři týmy, které ještě hrají o play-off.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Sampi.Tipsport vs. Entropiq
3.65 – Kurzy na výhru – 1.23
Pechyn  Česká republika
kinzo  Česká republika
queztone  Slovensko
nbqq  Česká republika
beryP  Česká republika

17:00

Vsadit si

 Česká republika leckr
 Česká republika AJTT
 Česká republika capseN
 Česká republika HONES
 Česká republika MoriiSko

Souboj Sampi.Tipsport proti Entropiq slibuje velkou podívanou. Pokud byste si na začátku sezóny vyznačovali největší šlágry, tohle by byl jeden z nich. V současné chvíli jsou ale nálady v obou táborech zcela odlišné. Entropiq za čtyři zápasy neztratili ani bod a play-off by jim nemělo v žádném případě již utéct. Sampi naopak po několika ztrátách potřebují každý jeden bod do tabulky, jinak by jim mohl postup proklouznout mezi prsty. V tuto chvíli jsou totiž čtvrtí pouze díky lepšímu skóre, takže ačkoliv mají osud stále ve svých rukou, jednoduché to mít nebudou. Pokud ale Sampi.Tipsport předvedou svoji A hru, může jít opravdu o neskutečný šlágr.

ECLOT vs. eSuba
3.34 – Kurzy na výhru – 1.27
stinx  Česká republika
desty  Česká republika
Mix  Česká republika
Lastík  Česká republika
Majky  Česká republika

20:00

Vsadit si

 Slovensko NIO
 Česká republika blogg1s
 Slovensko luko
 Slovensko jaro​​​​​
 Česká republika Valencio

Ve druhém zápase je rozpoložení podobné, což naznačují i vypsané kurzy. eSuba už ve třech případech zvítězila pouze za dva body, takže jednu mapu by zde ECLOT urvat mohli. Pokud by například Sampi.Tipsport nedokázali získat proti Entropiq ani jednu mapu, tak by i tento jediný bod mohl mít pro ECLOT cenu zlata, protože by mohl být vstupenkou do play-off, pokud v posledním kole porazí eEriness MARVO za tři body. eSuba se postupně v lize rozjíždí, takže soupeř to samozřejmě nebude vůbec lehké. ECLOT ale dokáží být nevyzpytatelní. Vzpomeňte si jen na minulé kolo, kde dvakrát na Sampi absolutně nestačili, ačkoliv jim dokázali sebrat jejich vlastní map pick.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.