Přejít k hlavnímu obsahu

Brzy začíná turnaj UNIZA Masters, zaregistruj se již dnes

V sobotu 19. června odstartuje turnaj UNIZA Masters, který proběhne hned ve třech hrách najednou. Těšit se tak můžeme na nabitý celodenní program přes celý víkend, turnaj totiž končí v neděli 20. června. Vítězové se mohou těšit na nadupaný prize pool v každém ze tří titulů. Tak neváhej a zaregistruj se ještě dnes na HernáZóna.sk.
UNIZA Masters
UNIZA Masters
Zdroj: HernáZóna.sk

Již čtvrté pokračování slovenského turnaje UNIZA Masters je tady. Probíhat bude o víkendu 19. až 20. června a zapojit se do soubojů můžete celkem ve třech hrách a to o velmi atraktivní prize pool. Turnaj pořádá herní stránka HernáZóna.sk společně s Fakultou elektrotechniky a informačních technologií v Žilině. Exkluzivním partnerem UNIZA Masters je DATART. V jakých hrách tedy budete moci na turnaji soutěžit?

cs:go
cs:go
Foto: HernáZóna.sk

Co by to bylo za herní turnaj, kdyby neobsahoval nejznámější FPS hru CS:GO? I tento rok si ho tedy hráči budou moci na turnaji zahrát. Stačí, abyste si založili tým pěti hráčů a boj o atraktivní prize pool může začít.

Do CS:GO sekce se může přihlásit maximálně 32 týmů, které budou rozděleny do 8 skupin po 4 týmech. Z každé skupiny pak postupují dva nejlepší týmy do play-off ve formátu Double Elimination. V horním pavouku se hraje systémem BO3 a po první prohře na týmy čekají zápasy na jednu mapu. I tak se lze dostat do finále.

Rozdělení finančních odměn:

  • 1. místo: 1000 euro
  • 2. místo: 400 euro
  • 3. místo: 150 euro

Registrační poplatek je 30 eur za jeden tým.

League of Legends
League of Legends
Foto: HernáZóna.sk

Na UNIZA Masters se objeví i League of Legends, jakožto jedna z nejpopulárnějších MOBA her tam určitě nesmí chybět. Ten nejšikovnější tým se může na tomto prestižním turnaji ukázat a udělat si dobré jméno.

Rozdělení finančních odměn:

  • 1. místo: 600 euro
  • 2. místo: 300 euro
  • 3. místo: 100 euro

Registrační poplatek je 20 euro za jeden tým.

Fifa21
Fifa21
Foto: HernáZóna.sk

Jako poslední můžete v turnaji soutěžit ve hře FIFA 21, nejoblíbenější fotbalové simulaci v prostředí esportu. Přijď poměřit své síly s těmi nejlepšími hráči v Česku a na Slovensku, přihlásit se může celkem 32 jednotlivců.

Prizepool

  • 1. místo: 250 euro
  • 2. místo: 150 euro
  • 3. místo: 50 euro

Registrační poplatek je 6 eur na hráče.

Zdroj: Hernazona.sk
Štítky: Uniza Masters