Přejít k hlavnímu obsahu

Čeká nás opět dominance Entropiqu? Talent tým 1. Tipsport COOL ligy tipuje TOP 3 sezóny

3. 8. 2021 | 15:40 Counter-Strike 2
1. Tipsport COOL liga startuje prvním týdnem, kdy se můžete těšit hned na tři hrací kola. Ještě než to ale vypukne, tak tu pro vás máme představení talent týmu – a to rovnou v rámci predikcí na stupně vítězů jubilejní desáté soutěže. V rámci streamu vás už dnes večer čeká uvolněnější program než kdy předtím, ale také pořádná nálož CS:GO. Buďte u toho s náma!
Predikce expertů
Predikce expertů
Zdroj: grafika PLAYzone

Nejprve začneme samotným studiem, které vždy elegantně lemuje jednotlivé bloky. Jeho moderátory jsme pro tuto sezónu zvolili hned dva. Do nové role se přesune Tomáš 'greener' Mikula a nováčkem v rámci Tipsport COOL ligy bude Jakub 'Kany' Jícha. V roli analytika se po jejich po boku nejčastěji objeví Ljudmila 'Miley' Mikitová a další nováček Hubert 'Cannie' Ludwig. Ten se už ale v parádním světle ukázal na AORUS MČR Tour. Současně ale tým analytiků, glosátorů a vtipálků pro studio není uzavřen a určitě se můžete těšit ještě na někoho dalšího.

Změn dostál i komentátorský tým, kde se v základním složení můžete těšit na pět osvědčených jmen. Tím se taky mění zajetý řád, kdy jste po celou sezónu slyšeli ty stejné dvojice. První kolo bude patřit Marku 'shadye' Hovancovi s Matejem 'forji' Kmitěm, ve čtvrtek se pak za mikrofon usadí Přemek 'huhy' Malina a Jiří 'Bananides' Johanides. U toho je potřeba říci, že i ten se čas od času objeví ve studiu, protože každý přenos si zaslouží svého Banána! Pátým do party bude druhý slovenský člen talent týmu, všem dobře známý Jozef 'Joshua' Dekan.


Nyní už ale pojďme na to, na co všichni určitě milostivě čekáte. Různé tipovačky budou součástí každého přenosu, ta před začátkem základní části ale může být obzvlášť zajímavá, protože všech osm týmů provedlo minimálně dílčí změny. Nevyzpytatelnost je tedy na místě, i přesto se však celá devítka, posílená o úspěšného tipéra Tučňáka, pokusila odhadnout, jak by mohly vypadat medailové pozice 10. sezóny 1. Tipsport COOL ligy.

V boji o zlato má všech deset jasno – s jistotou vyhrají pouze Entropiq, nebo eSuba. Je ale zřejmé, že daleko více se favorizuje tábor borců v zeleno-černých dresech, konkrétně osmkrát v naší tipovačce. „eSuba udělala sympatické změny a nemyslím si, že si uškodili, ba naopak,“ komentuje svůj výběr Miley. „Líbí se mi změny u eSuby a jak hráli poslední AORUS MČR Tour, takže věřím, že potrápí Entropiq,“ doplňuje ji Greener. Oba ale mají Entropiq na druhém místě, tudíž naprosto všichni věří obhájci na finále. To by bylo překvapení, kdyby to nevyšlo!

„Mám jedinou radu pro soupeře! Trashtalk a psychický rozklad by mohl platit,“ hlásí svědomitě Kany.

Ve všech deseti predikcích se nachází eSuba, které by právě díky posilám medailové boje utéct neměly. „Odstránenie skúseného in-game leadra síce môže mať za následok horšie prispôsobovanie sa súperom počas zápasu, mohlo by to však ich hru výrazne zjednodušiť a vzhľadom na ich skúsených strelcov by im to mohlo pomôcť. Počas AORUS MČR Tour sa taktiež eSuba úspešne vyhýbala zahadzovaniu mnohých kôl vo výhode, čo taktiež môže byť vďaka tejto jednoduchšej hre,“ rozepsal se v jednom ze svých tradičních obsáhlejších rozborů.

Dále už je to ale otevřené. Hodně se po jarním finále i následných změnách věří ENTERPRISE, hned tři členové talent týmu je dokonce mají na úkor eSuby právě na druhém místě. Čtyřikrát jsou potom EP třetí, což z nich v rámci power rankingu dělá třetí nejvíce favorizovaný tým soutěže. Jen pozor, s týmem už není KETUBOR! Ve třech případech pak ENTERPRISE z TOP 3 vystrnadilo Dynamo Eclot, které staví na dřívějších základech, jen s lepšími podmínkami a soustředěním pouze na hraní. Nikdo mimo tohle kvarteto se do tipovačky nedostal.

„Každý se asi bude ptát "Kde má Enterprise?" A plně bych s takovým člověkem souhlasil. Ale jednak vidím velký hype v návratu Vítka Pohlota zpět domů a taky cením nabídnuté angažmá mladé pušce s přezdívkou "boby". Věřím, že by se mohlo nějaké to překvapení udát a právě Dynamo Eclot jsou pro mě tým, který budu sledovat s největším zájmem,“ zdůvodňuje svůj výběr Bananides. A jak to máte vy? Klidně se podělte do komentářů.

Predikce expertů
Predikce expertů
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.