Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš porazit Herdyna v 1v1 souboji? Tak tahle soutěž je přesně pro tebe!

13. 9. 2021 | 15:00 League of Legends
V rámci Guseppe LoL MČR jsme si pro vás ve spolupráci s Herdynem připravili soutěž o cenné výhry, které určitě potěší nejednoho fanouška League of Legends. Plněním zadaných úkolů si budete připisovat body a následně ze všech zúčastněných vybereme vítěze, který vyzve na 1v1 souboj legendu domácí LoL scény - Herdyna.
Soutěž s Guseppe!
Soutěž s Guseppe!
Zdroj: mcrpc.cz

Finále Guseppe LoL MČR dostává další náboj! Je jím soutěž o několik cenných odměn, které se určitě hodí každému hráči. Soutěž navíc není nijak těžká. Klasickým způsobem budete sbírat body za plnění jednotlivých úkolů okolo sociálních sítí Guseppe, PLAYzone a MČR PC. Ty vám pomůžou do následného losu, ze kterého vzejde vítěz. Čím více bodů budete mít, tak tím větší šanci na výhru máte. Všechny úkoly najdete kliknutím na odkaz v červeném rámečku.

Hlavní ceny jsou následovné:

1v1 Duel s Herdynem

  • Hlavní odměnou celé soutěže je 1v1 souboj s Herdynem, který se odehraje v průběhu finálového víkendu Guseppe LoL MČR od 12.-14. listopadu. Tento duel bude streamovaný a vítěz soutěže zažije den k nezapomenutí v našem studiu, kde se potká s dalšími osobnostmi domácí League of Legends scény.

2x Stolní hra Mechs and Minions

  • Tahle stolní hra od Riot Games přinese vám i vašim kamarádům kupu zábavy ve společnosti známých charakterů z League of Legends, kteří se snaží zachránit v rámci příběhu okupaci fiktivního světa Runeterra. Tato hra se nedá v České republice koupit, takže o to více unikátnější je.

20x Pizza Guseppe

  • Pro milovníky dobrého jídla jsme si také něco přichystali. Konkrétně sadu 5ti pizz Guseppe podle vašeho výběru. Jakou příchuť si vyberete, je už čistě jenom vaše rozhodnutí.

5x Powerbanka MČR

  • Každý známe situaci, kdy by se nám hodila powerbanka k telefonu. Pokud ovšem vyhrajete jednu z naší unikátní MČR kolekce, tak vás už tyhle problémy nikdy nečekají a navíc u toho budete vypadat stylově.

5x Termohrnek MČR

  • Na závěr jsme si pro vás ještě připravili termohrnek z té samé MČR kolekce, jako je již zmíněná powerbanka. Dobře vypadající a skvěle funkční - co více si přát?

Teď už k samotnému losování výherců. To bude rozděleno do dvou fází. Tou první bude vylosování hlavní ceny - 1v1 duelu proti Herdynovi ve studiu a také 10x balíček Pizz, 3x powerbanka a 3x termohrnek. K této části dojde 8.11. Druhá část přijde o necelý týden později a to konkrétně 14.11. Během posledního finálového dne Guseppe MČR v LoL vybereme vítěze dalších cen, kterými jsou: 2x desková hra Mechs and Minions, 10x balíček Pizz, 2x powerbanku, 2x termohrnek. Prozatím to je od nás vše a přejeme vám hodně štěstí!

Soutěž s Guseppe!
Soutěž s Guseppe!
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR, Herdyn
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.