Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš si zahrát prestižní domácí ligu? Tak to si nenech v pondělí ujít jedinou kvalifikaci!

1. 8. 2021 | 21:30 Counter-Strike 2
Tipsport COOL liga jde do své jubilejní desáté sezóny, my však ještě neznáme kompletní osazenstvo. Vzhledem k přesunům mezi týmy jsme se rozhodli nechat kvalifikaci do 2. ligy na poslední chvíli, jediný kvalifikační turnaj proběhne tohle pondělí.
2. Tipsport COOL liga
2. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Jak je zvykem z dřívějších sezón, ve 2. Tipsport COOL lize setrvává nejlepší šestka (ve stavu po baráži) a zbylé dva týmy hrají o udržení. Vzhledem k vyřazení týmu Gravity se to tentokrát bude týkat pouze Online Vision Gaming, na které bude v následujícím týdnu čekat baráž. Ještě před tím ale musíme najít jejich vyzyvatele.

Kvalifikační turnaj proběhne tohle pondělí a, stejně jako vloni, půjde o smrtelný turnaj ve formátu BO1 Single Elimination. Do baráže postoupí nejlepší trojice, ve čtyřčlenné baráži se poté bude bojovat o dva sloty. Minimálně jednoho nového účastníka naší druhé nejvyšší soutěže tedy s jistotou poznáme.

Důležitou informací je také již z minulosti známý fakt, že kvalifikace je otevřena pouze týmům pod stávající organizací. Pro působení v Tipsport COOL lize je nutné mít oficiální zaštítění, proto již kvalifikaci požadujeme tuto nutnost. V případě jakýchkoliv otázek, například pro ověření organizace, napište na turnajový Discord.

Láká vás si zahrát nejdéle působící dlouhodobou soutěž na domácí CS:GO scéně? Tak se registruj právě zde!

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.