Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš vyhrát parádní periferie v motivu K/DA? Přijď si zahrát dnešní Logitech 1v1 turnaj

18. 6. 2021 | 07:40 League of Legends
Jedinečná příležitost ukázat, jak dobrý hráč ve formátu jeden na jednoho jsi, je tady. Představujeme náš turnaj K/DA Logitech 1v1 v League of Legends, který začíná téměř za týden a můžeš v něm vyhrát spoustu nadupaných periférií právě od Logitechu.
k/da logitech
k/da logitech
Zdroj: Logitech

Turnaj K/DA Logitech 1v1 se skládá ze dvou kvalifikačních kol, ze kterých se ti nejlepší probojují až do play-off části. Ta je speciální v tom, že jsou v ní povoleny pouze K/DA postavy, počet šampionů na výběr je tak dost slušně osekaný. První kolo kvalifikace ve formátu BO1 se uskuteční už v pátek 18. června, to druhé poté o den později. V neděli 20. června se pak v BO3 finále mezi nejlepší osmičkou rozhodne, kdo si odnese ty nejlepší odměny. A co vlastně na vítěze čeká?

Ceny ve finálovém turnaji:

1. místo
1. místo
Zdroj: Logitech
2. místo
2. místo
Zdroj: Logitech
3. místo
3. místo
Zdroj: Logitech

Hrát se bude jako obvykle na mapě Howling Abyss, celý průběh turnaje můžeš sledovat na Twitchi, kde tě každým zápasem provedou komentátoři Mortsche a Hippowan. Lepší je ale sám se přihlásit, což můžeš udělat přímo na odkazu turnaje, kde najdeš i všechny bližší podrobnosti, které by se ti mohly hodit, tak nezapomeň zkusit štěstí a zapojit se do jedinečného K/DA Logitech 1v1 turnaje!

Štítky: logitech, 1v1, K/DA
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.