Přejít k hlavnímu obsahu

Claina má za sebou úspěšný charitativní stream. Na pomoc zvířátkům se vybrala šestimístná částka

21. 8. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Další úspěšný charitativní stream je za námi! Tentokrát se dobrého skutku ujala česká streamerka Claina, která tak zároveň zorganizovala svůj první charitativní počin. Veškerý výtěžek jde na podporu zvířecího útulku Destiny Pet, hlavně pro jeho nové prostory. Jak vysílání probíhalo?
Claina
Claina
Zdroj: Twitch.tv/Claina

Oblíbená česká streamerka a umělkyně Claina se rozhodla uspořádat svůj první charitativní stream na podporu zvířecího azylu. Celá vybraná částka nakonec poputuje neziskové organizaci Destiny Pet a měla by tak výrazně pomoci s koupí nových prostorů, což je v současné době akutním problémem, který je třeba co nejdříve vyřešit. I když se u Clainy jednalo o úplně první stream tohoto formátu, poprala se s ním na jedničku!

Claina na svém kanále rozjela několikahodinový stream s různorodým obsahem, ovšem i nějakou tou soutěží pro diváky. Nouze tedy v žádném případě nebyla o nabitý program, ale hlavně ani o úctyhodné množství dárců se srdcem na pravém místě, kteří penězi na pomoc rozhodně nešetřili. Ve výsledku se na dobrou věc vybralo neskutečných 160 000 korun, jež poputují na pomoc zvířátkům.

Přestože tato částka určitě organizaci Destiny Pet ohromně pomůže, stále není vyhráno a pomoc zvenčí je vždy vítána. Pokud jste stream nestihli, nebo byste chtěli zvířecí azyl i dále podporovat, dary můžete posílat na tomto odkaze. A pokud jste byli zvědaví, jaký obsah si pro vás Claina připravila, ale vysílání jste zmeškali, tak nezoufejte. Celý průběh charitativního streamu je také k dispozici níže.

Štítky: Claina