Přejít k hlavnímu obsahu

Co všechno obnáší streamování jako práce. Další epizoda COOL Esport dorazí opět ve středu

25. 8. 2021 | 09:00 Prima COOL
Další díl pořadu COOL Esport je tady a tentokrát jsme si pozvali do studia Jakuba “Kany” Jíchu, který se trochu více rozpovídal o začátcích své streamerské kariéry a následovného působení v esportu. Kromě něj jsme se podívali na příběh příběh legendy Puppeyho a přinesli další pokračování dlouhodobé soutěže s Panasonicem. Tak šup již dnes ve 23:25 k televizi na Prima COOL!
Jakub "kany" Jícha
Jakub "kany" Jícha
Zdroj: COOL Esport

S koncem letních prázdnin přichází letošní 35. díl pořadu COOL Esport. Tentokrát si pokecáme třeba o turnajích ve Farming Simulatoru, tématem zase bude příběh Dota 2 hráče, který jako jediný postoupil na všech deset světových šampionátů. V topce si pro změnu povíme o nejúspěšnějších domácích organizacích v LoLku.

Hlavní hostem dílu je Jakub “Kany” Jícha – streamer, moderátor, komentátor a bavič. S tím si pokecáme o jeho začátcích a následném působení ve světě esportu. Mimo to se také posadí do naší sedačky, ve které si zajede kolo na čas ve Formuli 1 okolo rakouského Red Bull Ringu. Jak dopadne jeho čas v porovnání s ostatními?

Štítky: COOL Esport, Kany
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.