Přejít k hlavnímu obsahu

Nenechte si ujít poslední kvalifikaci série s Predatorem

23. 5. 2021 | 09:00 Rainbow Six: Siege
Po dvouměsíční odmlce tu máme pokračování našeho snažení na domácí scéně ve hře Rainbow Six Siege. Predator se nezastavuje a přináší vám další tři turnaje, které vyvrcholí následným finále o 7 000 Kč.
Rainbow Six Siege: Predator
Rainbow Six Siege: Predator
Zdroj: grafika PLAYzone

Ve spolupráci s Predatorem jsme již na přelomu února a března uspořádali první letošní sérii v FPS titulu Rainbow Six Siege, který sklidil úspěch. Proč bychom tedy v těchto soutěžích nepokračovali? Také tentokrát bude ve hře 7 000 Kč pro nejlepší týmy, pouze o to ale samozřejmě nepůjde. Budování komunity je u menších titulů klíčové, proto věříme, že právě v našich turnajích najdete tu hledanou zábavu, kterou kompetitivní prostředí umí nabídnout. Všechno vypukne 9. května večer a všechny další kvalifikace i následné finále budou na programu o následujících nedělích. Vítán je u nás naprosto každý, tak neváhej, dej dohromady kámoše a přijď si zahrát!

Harmonogram Predator Rainbow Six Siege série:
Neděle 9. května 19:00Predator R6S turnaj – 1. kvalifikace
Neděle 16. května 19:00Predator R6S turnaj – 2. kvalifikace
Neděle 23. května 19:00Predator R6S turnaj – 3. kvalifikace
Neděle 30. května 19:00Predator R6S turnaj – finále
Štítky: Predator
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.