Přejít k hlavnímu obsahu

Dnešním dnem začíná MSR v League of Legends. Který z osmi týmů si odnese titul?

14. 10. 2021 | 11:40 League of Legends Preview
Dobrého LoLka nás v následujících dnech čeká hodně. Worlds, poslední kvalifikace na MČR, ale nyní je hlavní čas na MSR, kde se osmička týmů z domácí scény utká o titul a finanční ohodnocení ve výši 50 000 Kč. První duely startují už dnes od 14:00, tak je nezmeškejte, když má Světový šampionát pauzu!
Účastníci MSR 2021
Účastníci MSR 2021
Zdroj: Y-Games

Orange Mistrovství Slovenska pokračuje League of Legends turnajem, který je oficiálně zahájený. Osmička týmů se zde utká o prize pool ve výši 50 000 Kč, za největšího favorita na výhru jsou považováni stoprocentně hráči eSuby, kteří mají šance se výborně připravit na hlavní vrchol sezóny – blížící se MČR. Do karet jim a jejich nadějím hraje také fakt, že jejich největší konkurent v podobě SINNERS se tohoto turnaje neúčastní.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Foto: grafika PLAYzone

Za další dva týmy, které by mohly hráče modré krve potrápit, se dají brát Dynamo Eclot a Cryptova. Dynamo mělo velice silný konec letní části Mastercard Hitpoint Masters, když se umístilo na třetím místě v play-off a dělila je jedna výhra od postupu na prestižní turnaj European Masters. Nyní se dozvíme, jak moc jim pauza od nejvyššího domácího League of Legends buď prospěla, nebo naopak uškodila. Sestava totiž doznala změn.

Cryptova rovněž bude vyhlížet nějaký ten úspěch, protože se rozhodla zavítat do LoLkařských vod a její tým čeká první větší test. Zbytek týmů se dá považovat za velkou neznámou, jak už to na MSR bývá. Ale třeba sestava HEET by mohla překvapit, protože se jedná o známou maďarskou organizaci, která chce zkusit štěstí i v našich vodách. Turnaj začíná už dnes a poběží do neděle, tak se nezapomeňte zastavit na oficiální stream.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: msr
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.