Přejít k hlavnímu obsahu

Do hry dorazily odznáčky a emoty českého týmu. O hlášky se postaral oblíbený komentátor

15. 7. 2021 | 18:59 Dota 2
Dota 2 tu je s námi pořádnou řádku let. Přesto je ale stále hraná a má svou pevnou fanouškovskou základnu. Na světovém šampionátu jsme sice už zástupce neměli rovných deset let, nejvíce relevantní jsou v mezinárodním kontextu Hippomaniacs. Ti jsou navíc nyní oceněny vlastním obsahem do hry skrze Supporters Club.
Hippomaniacs
Hippomaniacs
Zdroj: logo týmu

Momentálně nejlepším českým týmem v Dota 2 je bezesporu sestava Hippomaniacs. Tihle hoši dlouhodobě předvádějí skvělé výkony a ukazují, že jsou v MOBA prostředí jako doma. Jejich nejnovější turnajová výhra pochází z jarní sezóny Sazka eLEAGUE, odkud si po těsném finále odnesli odměnu ve výši 50 000 korun. Dřívější sestava bojovala o světový šampionát, ta současná pak nechyběla v nižší divizi oficiální soutěže DreamLeague.

Působení na mezinárodní scéně si nyní všímají také vývojáři a v další vlně nových týmů přidávají do Supporters Clubs také tento český celek. Kdokoliv si tak nyní může zakoupit odznáčky, emotikony, speciální tematické HP-bary nebo načítací obrazovky a také to nejdůležitější a nejlákavější – vlastního herního announcera.

Ukázka odznáčků ostatních týmů
Ukázka odznáčků ostatních týmů
Zdroj: Dota 2

Pro Hippomaniacs jde o obrovský úspěch, uznání ve světě. Na voiceovery announcera si vybrali oblíbeného komentátora, Petera "c1RcA" Trávníka, a jeho legendární hlášky z dávných her. On sám je tak z dabingu nadšený a přidání do hry bere jako obrovskou poctu jak pro něj, tak pro tým. Hlášky byly vybrány celkem tři, a to "Hippomaniaaaacs!", "Kolečkooo" a "Kombo bombo mombo rombo!".

Samotní Hippomaniacs získají ze Supporters Clubu 50 procent všech výdělků z jejich odznáčků. Zakoupit půjde, stejně jako u ostatních týmů, členství bronzové, stříbrné a zlaté. Všechny odměny budou platné do 7. října, kdy zmizí. My týmu gratulujeme a přejeme hodně štěstí v dalších zápasech a soutěžích!

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.