Přejít k hlavnímu obsahu

Do hry VALORANT přichází léto. Hráči se mohou těšit na novou mapu i skiny

26. 4. 2021 | 15:04 VALORANT
V nové mapě ve hře VALORANT si hráči užijí cestu do Karibiku, na exotický ostrov Breeze. Na něm si vyzkouší zbrusu nové sady skinů Forsaken. Nová mapa potěší především snipery, kteří si prověří své dovednosti na rozlehlých plážích. To ale není vše. Těšit se mohou hráči také na nový Battle Pass. Epizoda 2, Akt 3 právě začíná!
hrdinka Sage
hrdinka Sage
Zdroj: Riot Games

Aktuální Battle Pass obsahuje nové hráčské karty, doplňky pro zbraně (gun buddies), spreje a skiny zbraní. Ti, kteří chtějí více odměn a nejenom ty obsažené v bezplatné verzi, si mohou zakoupit Battle Pass, který bude stát 1000 Valorant bodů.

Vítejte na ostrově Breeze

Nová mapa přináší léto o něco dříve. A to rovnou v karibském stylu. Kam se hráči podívají? Breeze je odlehlý ostrov nacházející se v jižní části Bermudského trojúhelníku. Breeze je ideální pro nácvik bojových dovedností na dlouhé vzdálenosti, protože se na ní nacházejí velké otevřené prostory. „Jedním z hlavních cílů, které jsme si při vytváření mapy Breeze dali, bylo vybudování větších a otevřenějších prostor, než se nacházejí na ostatních mapách. Možnost zazářit tak mají různé zbraně a agenti. Každá mapa ve hře by měla prověřit silné a slabé stránky agentů,“ říká Sal Garozzo, Senior Game Designer společnosti Riot Games.

Forsaken Bundle
Forsaken Bundle
Zdroj: Riot Games

Skiny Forsaken: Krása temné strany

Nový akt s sebou přináší také působivý set. Skiny Forsaken jsou tu, aby vás nalákaly na temnou stranu. Díky nádherným audiovizuálním efektům a prvotřídnímu designu si vás získají hned na první pohled. Skiny Forsaken jsou inspirovány sadou Sovereign a budou vydány 27. dubna.

Balíček bude obsahovat zbraně Vandal, Operator, Spectre, Classic, Forsaken Ritual Blade (na blízko) a menší balíček s vylepšeními, jako je karta, sprej či gun buddy. Balíček bude stát 7100 Valorant bodů.

Úrovně a efekty skinů

  • Úroveň 1: Vlastní zaměřovaní a vlastní vysouvání nábojů
  • Úroveň 2: Vlastní VFX záblesk po výstřelu (muzzle flash) a zvuk ohně. Takzvaný efekt nečinného drahokamu (drahokam se točí)
  • Úroveň 3: Vlastní VFX/zvuk pro vybavení a přebíjení
  • Úroveň 4: Kill Banner a Finisher
  • Level 5: Chroma se zlatým modelem a modrým VFX. Finisher a Kill Banner jsou tematicky založeny na skinu Sovereign
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.