Přejít k hlavnímu obsahu

Do Warzone konečně přišel operátor Soap, nové SMG a nový trailer

4. 8. 2021 | 18:26 Warzone
V poslední době to je okolo Call of Duty poměrně žhavé. Očekává se nový díl, unikly detaily páté sezóny a do Warzone a Modern Warfare konečně dorazil operátor Johnny "Soap" MacTavish, spolu s novým SMG CX-9. K tomu jsme se dočkali nového traileru právě k nadcházející sezóně.
Nová operátorka
Nová operátorka
Zdroj: Activision

V nedávné době jsme informovali o nových únicích pro Call of Duty: Warzone. Ty hovořily o páté sezóně, kam má dorazit nová operátorka a další nové věci. Spousta hráčů se dost dlouhou dobu ale ptá: "Kde je operátor Mýdlo?". Odpověď Activisionu přišla znenadání, když byl do obchodu právě Johnny "Soap" MacTavish přidán ve včerejších večerních hodinách. Koupit si operátora lze v balíčku za 2400 CP. K tomu dostanete blueprint na nové SMG, CX-9, které výjimečně nepotřebuje nerf, blueprint na pistoli a Soapovu ikonickou zbraň – cepín.

Balíček SOAP

Dalším překvapením je také cinematic trailer k páté sezóně, kde vidíme novou operátorku a známého Woodse, kteří se pokoušejí infiltrovat vysílací stanici, jež je stále okupována muži Stitche (operátor a hlavní záporák třetí sezóny). 

Nová porce obsahu přichází 12. srpna. Jestli bude, zvláště po nedávných obviněních, dobrá, není možné říct. Doufejme, že na kvalitu nemají obvinění žádný vliv.

Zdroj: gamespot.com
Štítky: Warzone update
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.