Přejít k hlavnímu obsahu

Dočkali jsme se! Entropiq a další účastníci PGL Majoru mají ve hře své samolepky

23. 10. 2021 | 08:41 Counter-Strike 2 Zajímavost
Čtyři dny před začátkem PGL Stockholm Majoru konečně přišly do hry samolepky, mezi kterými nechybí ani samolepka české organizace Entropiq. Novinkou jsou týmové nášivky, chybí však podpisy, které dostanou pouze hráči v play-off.
Entropiq samolepka
Entropiq samolepka
Zdroj: Vlastní

V úterý 26. října se po více jak dvou letech uskuteční svátek světového Counter-Strike. Ještě než začnou boje nejlepších světových týmů na PGL Stockholm Majoru, přidalo Valve tradičně do hry týmové samolepky, které jednoznačně patří k těm nejpovedenějším. Ty jsou tradičně ve čtyřech variantách, obyčejné, holo, foil a zlaté, přičemž právě holo a zlaté samolepky navíc obsahují detaily z Lore skinů.

Stejně jako u předchozích Majorů, i letos se mohou fanoušci těšit na tzv. Viewer Pass, který umožní fanouškům tipovat výsledky zápasů. V něm majitelé obdrží také medaily, neomezený přístup k týmovým grafitti po dobu trvání Majoru, týmové emojis do chatu na Steam.TV nebo přístup k oblíbeným suvenýrům. Z každého nakoupeného Viewer Passu poputuje polovina z ceny samotným týmům.

PGL Major samolepky

Přibyla také novinka, kterou jsou nášivky na skiny s logy týmů. Spoustu fanoušků však nepotěší chybějící podpisy. Ty se sice do hry dostanou po skončení Majoru, budou je však mít pouze týmy, které se probojují do play-off. To je zklamání pro řadu hráčů, kteří se tak nedočkají své samolepky. Rovná polovina ze 120 účastníků totiž zažije svou premiéru.

Kromě nových samolepek bylo opraveno několik drobných bugů.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.