Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect je vyřazen z Warzone turnaje Toronto Ultra o 100 tisíc dolarů

4. 3. 2021 | 16:17 Warzone
Slavný streamer Dr Disrespect je už měsíce ze stále neobjasněných důvodů zablokovaný na platformě Twitch, nezbývalo mu tak nic jiného, než začít živě vysílat na YouTube. Nedávno mu však organizátoři Toronto Ultra $100k Payout zakázali pokračovat v účasti v tomto turnaji ve hře Call of Duty: Warzone, za čímž může s velkou pravděpodobností stát právě jeho ban na Twitchi.
drdisrespect
drdisrespect
Zdroj: Infinity Ward

Dr Disrespect si nemá na YouTube na co stěžovat, jeho fanouškovská základna stále roste a daří se mu lépe než kdy předtím. Jediné, co by mu mohlo aktuálně vadit, je to, že nemůže hrát se svými přáteli, když v tu chvíli oni na Twitchi živě vysílají, to ale očividně není jediné omezení. Zjevně se ani nemůže účastnit turnajů, které jsou na téhle platformě streamované. To tvrdí i jeden ze spoluhráčů z jeho Warzone týmu, Zack 'ZLaner' Lane: „Bohužel nesu špatné zprávy. Stále budu hrát na turnaji Toronto Ultra, bohužel ale bez Doca. Není mu dovoleno hrát.

Přesný důvod, proč nemůže Dr Disrespect nadále pokračovat v tomhle turnaji o 100 tisíc dolarů, není zcela jistý. „Dostal jsem zprávu od organizátorů z Toronto Ultra a Call of Duty, kteří turnaj pořádají, v němž mi řekli, že účast Dr Disrespecta není povolena. Předpokládám ale, že to má co do činění s jeho banem na Twitchi,“ dodává Docův spoluhráč a parťák ZLaner.

Nejen Dr Disrespect, ale i ZLaner a zbytek týmu byli touto zprávou šokováni a hluboce zklamáni. Sám Doc říká, že je mu opravdu divné, proč ho nenechali účastnit se tohohle turnaje, bohužel s tím ale podle jeho slov nemůže nic dělat. Naštvaní tak nebyli pouze hráči, ale i další stovky fanoušků, kteří v komentářích vyjádřili svou nespokojenost s uděleným banem na turnaj Toronto Ultra Payout. Mnohým to přijde extrémně nespravedlivé a vůči celému týmu neférové. Kdo přesně v týmu nahradí Doca zatím není jisté.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Dr Disrespect
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.