Přejít k hlavnímu obsahu

DTG Academy a Inside Games Challengers se stávají prvními dvěma finalisty Guseppe MČR Tour

18. 7. 2021 | 12:00 League of Legends
Druhá Guseppe MČR Tour startuje a my známe první dva finalisty z první kvalifikace. Včera odpoledne se z původních deseti přihlášených týmů utkala čtveřice týmů, ze které se nakonec do finále dostali DTG Academy a Inside Games Challengers. V rámci nového formátu to znamenalo, že oba týmy automaticky postoupili a ve finále si tak zahráli už pouze o čest.
První kvalifikace je za námi
První kvalifikace je za námi
Zdroj: DTG

První kvalifikace v rámci druhé zastávky Guseppe MČR Tour je za námi a známe první dvojici týmů, které se objeví v závěrečné finálové části druhé Guseppe MČR Tour. Stali se jimi DTG Academy a Inside Games Challengers.

Oba tyto týmy se zúčastnily už prvního kvalifikačního cyklu a Inside Games Challengers dokonce na úvodním milníku sezóny postoupili do finálové části. Tam se sice nedočkali úspěchu, nyní však budou mít druhou šanci.

Na druhé straně, DTG Academy jsou hladoví po úspěchu a tentokrát byli naprosto bezchybní. Celým turnajem prošli neporaženi a za několik týdnů nebudou chybět v boji s nejužší špičkou domácí scény.

Tohle jsou naši první finalisté. Nyní nezbývá nic, než si položit otázku, kdo další se k nim přidá? Klidně to můžeš být i ty! Jediné, co stačí, je chuť hrát a vyhrávat, a pak už jen skupina kamarádů, kteří do toho půjdou s tebou. Jak je vidět, šance uspět je velká, tak si to nenech ujít! Těšíme se na vás znovu příští týden v sobotu.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.