Přejít k hlavnímu obsahu

Ender opouští LEC. Vrací se zpátky do Ameriky

25. 4. 2021 | 09:00 League of Legends
Jeden z nejoblíbenějších komentátorů a analytiků opouští LEC. Ender patřil k tomu nejlepšímu, co mohla Evropa nabídnout ve směru práce ve studiu. Od komentátora přes analytika až po moderátora. Nyní se rozhodl, že se vrátí zpátky do své rodné Ameriky. Nevidí to ovšem jako konec své práce, ale jako novou šanci na to ukázat svůj talent a pokračovat ve spolupráci s LEC a LCS.
Ender opouští Evropu a vrací se zpátky do Ameriky.
Ender opouští Evropu a vrací se zpátky do Ameriky.
Zdroj: Riot Games

Christy “Ender” Frierson bude navždy milován komunitou. Ať už pro svůj styl komentování, nebo působení na sociálních sítích, kde se snažil co nejvíce zapojit mezi fanoušky. Nyní se po třech letech v Evropě rozhodl vrátit do své rodné Ameriky. Má v plánu i nadále sledovat League of Legends a soustředit okolo toho svůj obsah, ale také hledá nové možnosti, jak se zviditelnit. „Nebylo to jednoduché rozhodnutí, je to něco, nad čím jsem přemýšlel více než rok a pokaždé jsem to dokázal vytlačit z hlavy,“ prohlásil Ender ve svém YouTube videu.

Ender se zapojil do LEC už v roce 2018. Zajímavé bylo to, jak se o práci ucházel – napsal jim na Twitteru. Jeho cesta nejvyšší evropskou scénou byla ke konci už velice pěkně uzavřena. Dočkal se nejprve komentování čtvrtfinálového zápasu Světového šampionátu mezi Top Esports a Fnaticem. Po této skvělé příležitosti dostal dokonce možnost komentovat finále letošní jarní části LEC mezi MAD Lions a Rogue.

Nyní se Ender konečně odhodlal vrátit zpátky do Ameriky, kde bude chtít i nadále pokračovat v práci komentátora a analytika, jenomže tentokrát to chce dělat na svém kanále během takzvaných “co-streamů” z LCS. Rovněž se chce zapojit do kompletně nové hry, kterou je VALORANT a pokusit si udělat jméno tam.

Štítky: Ender, LEC, lcs
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.