Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague po prvním zakopnutí potvrdili roli favorita a postoupili do play-off CEE Champions

14. 10. 2021 | 23:30 Counter-Strike 2 Live coverage
Druhý ročník turnaje CEE Champions pokračuje svojí třetí skupinou. V tuhle chvíli již bohužel víme, že Sampi.Tipsport své boje nezvládli, Entropiq Prague jsou ale naším nejžhavějším želízkem v ohni a ve své skupině navíc budou největšími favority. Podaří se právě jim rozjet bomby a navázat na bronzové tažení SINNERS v loňském roce?
Čeští a slovenští účastníci
Čeští a slovenští účastníci
Zdroj: CEE Champions

32 týmů, 19 států, jen jeden šampion. CEE Champions odstartovalo skupinovou fází, kde se až do 22. října týmy postupně utkávají o postup do vyřazovací části. Připraven je prize pool 20 tisíc dolarů, což může být pro většinu účastníků z méně proslulých států skoro až zlatým dolem. Pro ukrojení z tohoto koláče je ale potřeba se dostat mezi nejlepší čtyři týmy, k čemuž vede cesta skrze čtyři výhry – dvě ve skupinách a dvě v play-off.

V turnaji jsme teprve na začátku, ale bohužel už jsme se s prvním naším zástupcem museli rozloučit. Do akce se ale po Sampi.Tipsport stále dostanou dva další zástupci, ze kterých jsou vysoká očekávání především u Entropiq Prague. Jejich konkurence vypadá hratelně, na rozdíl od Headhunters, kteří si vytáhli skupinu smrti.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Skupině F patří čtvrtek 14. října, hrát se bude od 17 hodin až do té doby, než poznáme dva postupující. Vše se hraje nevyzpytatelným formátem BO1, ale jelikož týmy vypadávají až po dvou prohrách, tak by měli favorité tak či tak využít své pozice. Ve skupině kromě Entropiq Prague najdeme jen jeden známý tým, hráče iNation si můžete pamatovat také z reprezentace. Zbylá dvojice může jen překvapit, na Lotyše ale bude třeba dát pozor.

CEE Champions: skupina F
  Česká republika EIQ Prague11      
 Čtvrtek 17:00   Srbsko iNation16   
  Srbsko iNation16      
    Čtvrtek 20:00   Srbsko iNation 
  Černá Hora Aftermath10      
 Čtvrtek 18:00   Lotyšsko Daugava6   
  Lotyšsko Daugava16      
         
     Lotyšsko Daugava7   
  Česká republika EIQ Prague16 Čtvrtek 21:00   Česká republika EIQ Prague 
 Čtvrtek 19:00   Česká republika EIQ Prague16   
  Černá Hora Aftermath2      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.