Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci Ariany Grande jásají, popová hvězda tento víkend uspořádá koncert zdarma ve Fortnite

6. 8. 2021 | 16:05 Fortnite
Poté, co jsme se dočkali koncertu rappera Travise Scotta, mini-traileru na film Tenet od Christophera Nolana a přehlídky grafických karet od AMD, kousek reklamní plochy ve Fortnite si ukusuje i zpěvačka Ariana Grande. Ta vystoupí už v sobotu a přinese s sebou nové úkoly a herní doplňky.
Ariana Grande ve Fortnite verzi
Ariana Grande ve Fortnite verzi
Zdroj: Epic Games

V poslední době Fortnite není pouze hrou, ale i reklamní plochou, na kterou se dostanou jen ti nejlepší. V průběhu posledních měsíců své grafické karty Radeon RX 6000 ukázalo AMD, svým trailerem k filmu Tenet se pochlubil Christopher Nolan a všichni fanoušci rapu se mohli podívat na vystoupení Travise Scotta. Po jejich boku se zařadí i zpěvačka Ariana Grande a dorazí spolu s eventem Rift Tour, který začne 6. srpna, aby 8. srpna skončil.

Čas koncertů

Oblíbená interpretka v rámci Rift Tour přinese několik vystoupení. Nehrozí však, že byste se na některý koncert nepodívali jen kvůli lokaci. Pokud to váš internet unese, můžete se dívat i na koncert pro Asii. Na Arianu se hráči budou moci podívat 7. srpna v 20:00 a 8. srpna 16:00 našeho času. Jeden koncert potom bude dostupný pro Asii (8. srpna 7:00) a další dva pro USA (dnes a 8. srpna v noci od 1:00). Samotní tvůrci hráčům doporučují, aby dorazili minimálně hodinu předem. Co se bude hrát. se dozvíme vždy 30 minut před každým vystoupením. 

Jako bezplatný dárek hráči dostanou růžový deštník, ve kterém budou moci po celé mapě plachtit. Pokud jste předplatiteli služby Fortnite Crew, budou pro vás dostupné další odměny, pro jejichž získání bude potřeba přihlásit se do hry.

Deštník
Zdroj: Yahoo
Štítky: Ariana Grande
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.