Přejít k hlavnímu obsahu

Fantazie! Dreedy postupuje do semifinále European Masters

27. 4. 2021 | 20:46 League of Legends
Po úspěšné skupinové části se Dreedy se svým týmem UCAM Esports Club utkal o místo v semifinále proti týmu Mkers. Očekávala se dominance UCAM a ta také nastala. Dreedy tak postupuje mezi nejlepší čtyřku turnaje a je o něco blíže k prestižní trofeji European Masters.
UCAM postupuje do semifinále EU Masters!
UCAM postupuje do semifinále EU Masters!
Zdroj: UCAM Esports Club

Dreedy byl už od skupinové části posledním českým zástupcem a zatím nás nezklamal. Po dnešním čtvrtfinálovém zápasu proti Mkers je stále neporažen. Navíc teď už stoprocentně hráči UCAM zaujali natolik, že se po nich možná už dívá nějaká elitní organizace z LEC.

Teď už můžeme přejít rovnou k samotnému zápasu. UCAM Esports byli stoprocentně favority tohoto zápasu už jenom díky svým skupinovým výsledkům. Jejich italský soupeř Mkers se jen sotva dostal ze skupiny se skóre 3-3. Zajímavostí je to, že se série hrála pouze jako BO3, zatímco klasicky se v play-off hrají BO5 série.

První zápas rovnou potvrdil fakt, že UCAM vypadají na jiné úrovni než jejich konkurence. Mkers dokázali z mapy vymazat za dvacet čtyři minut, a dostali se tak do vedení v sérii 1:0 na zápasy. Dreedy nám v této hře předvedl svojí Camille, se kterou působil jako takový obětní beránek, ale práci odvedl skvělou.

Ovšem ve druhém zápase se Mkers probudili a začala se nám rýsovat pěkná hra. UCAM se od začátku soustředili na kontrolu draků, kteří jim také nakonec pomohli hru vyhrát. Právě tento zápas byl důkazem toho, že se v League of Legends nehraje jenom na zabití a UCAM si výhru dokázali pohlídat i přes fakt, že měli méně zabití ve hře než jejich nepřítel. Dreedy si zahrál Irelii a od začátku patřil k tahounům svého týmu.

Zvládne Dreedy se svým týmem postoupit až do finále a dočkáme se dalšího Čecha v LEC? To nám napoví sobotní semifinálový zápas. Přidejte se k nám a podpořte Dreedyho v jeho cestě za titulem European Masters.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.