Přejít k hlavnímu obsahu

FattyPillow se po několikaměsíční přestávce vrací zpět na Twitch!

31. 8. 2021 | 18:52 Twitch.tv Twitch
Před více než 4 měsíci si oblíbený český bavič vzal přestávku od streamování na Twitchi, a to na dobu neurčitou. Fanoušky tato smutná zpráva samozřejmě zasáhla, přestože Fattyho důvody byly více než opodstatněné. Diváci však už nemají žádný důvod smutnit, Fatty se totiž dle všeho znovu vrací na Twitch!
FattyPillow
FattyPillow
Zdroj: YouTube/FattyPillow

Jeden z předních česko-slovenských internetových bavičů, youtuber a také streamer, FattyPillow, přišel letos v dubnu s důležitým oznámením, které rozesmutnilo všechny jeho fanoušky. Úspěšný český streamer si sice vybudoval ohromnou, věrnou a různorodou komunitu diváků, kteří si nenechali ujít jak jeho řádění před obrazovkou, tak i klidné streamy v rodinném duchu.

Ani toto však v životě neznamená vše a i přes Fattyho pořádnou dávku humoru ho neustále trápily vlastní problémy a mentální zdraví. Fatty se tak rozumně rozhodl dát si přestávku od Twitche na neurčito, aby nanovo nabil potřebnou energii a znovu našel chuť bavit své diváky. Jak sám Fatty často zmiňuje, peníze nejsou všechno a on sám rozhodně nechce, aby tak finance byly jedinou motivací.

Fanoušky sice tato zpráva zasáhla, avšak Fattyho stále mohli vídat prostřednictvím YouTube kanálu nebo sociálních sítí. Nyní však mají znovu důvod k radosti. Fatty o sobě nechal opět vědět na Facebooku, kde sdílel logo Twitche se slovy: "Tak co? Uvidíme se brzy? Nová kapitolka?", což skoro určitě znamená návrat české legendy. Fattyho komunita vzala okamžitě komentáře útokem, takže o diváky určitě nebude mít nouzi.

Jak to tedy vypadá, Fatty si utřídil své myšlenky a k radosti svých fanoušků se po zasloužené přestávce s velkou parádou vrací na Twitch. Nezapomeňte tedy sledovat jeho sociální sítě pro nejnovější informace o jeho návratu, protože v brzké době se pravděpodobně setkáme znovu na jeho Twitch kanále. Fattymu držíme palce a přejeme příjemný návrat na streamovací platformu!

Štítky: FattyPillow