Přejít k hlavnímu obsahu

Finále Samsung MČR Wild Rift Series ovládá tým eSuba!

3. 7. 2021 | 16:35 Wild Rift
Po dalším měsíci napínavých bojů jsme měli možnost sledovat napínavou finálovou část Samsung MČR Wild Rift Series. Nejlépe z těchto soubojů nakonec vyšla eSuba, která stejně jako v League of Legends ovládá domácí scénu. Bohužel teď už nám nezbývá konstatovat nic jiného než je to, že samotný finálový zápas nebyl nakonec tak napínavý, jak jsme očekávali.
eSuba včera předvedla skvělý výkon!
eSuba včera předvedla skvělý výkon!
Zdroj: PLAYzone

Osmička nejlepších domácích týmů se během včerejšího večera utkala ve finále Samsung MČR Wild Rift Series o body do celkového pořadí a menší prize pool ve výši 7000 Kč. Rovněž se pro všechny týmy jednalo o skvělou přípravu na Wild Rift Midseason, který ukáže skutečný potenciál všech účastníků. Nakonec stejně jako jejich bratři v League of Legends, tak i tým eSuby ve Wild Riftu potvrdili roli favorita a dokázali si pohodlně dojít pro vítězství.

V rámci celé vyřazovací části dokázali hráči modré krve neprohrát ani jeden zápas a v klidu projít přes Team Endurance a Viggaz. Speciálně Viggaz se předvedli skvělým výkonem v semifinále proti Patres of Love a tudíž se očekával těsný souboj ve finále. Bohužel eSuba opravdu v moc esportových titulech na domácí scéně nemá konkurenci a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Hráči vypadali dobře motivovaní a pokaždé si věřili do každého souboje, který pro ně ani nemusel být výhodný a právě tímto stylem zaskočili své soupeře. Dále nás v kalendáři čeká Wild Rift Midseason, o kterém vás budeme průběžně informovat.

Play-off včerejšího finále
Play-off včerejšího finále
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR mobile, eSuba
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.