Přejít k hlavnímu obsahu

Flushův tým musel zrušit trénink. Důvod? Jeden z hráčů musel jít na dva dny do vězení!

30. 9. 2021 | 17:46 Counter-Strike 2 Zajímavost
Důvody, které mohou narušit týmové tréninky, mohou být všelijaké – přece jenom se většina dění děje online a technika je také mnohdy nevyzpytatelná. Estonský hráč HS ale jiným důvodům nasadil hodně vysokou laťku.
HS v dobách Tempo Storm
HS v dobách Tempo Storm
Zdroj: HLTV.org

Kevin 'HS' Tarn je od léta členem party jménem GORILLAZ, v jejímž čele se nachází někdejší Major šampion a velká postava světa CS:GO, Robin 'flusha' Rönnquist. Týmu se však i přesto dlouhodobě nedaří ustálit soupisku a hledání pátého hráče je skoro až nekonečné. Ačkoliv se GORILLAZ nedaří dle představ, tak už si připsali výhru třeba proti SINNERS. Aktuálním pátým hráčem na soupisce je Anton 'supra' Tšernobai z Estonska, ten ale dnes nebude úplně pyšný na svého krajana v týmu. Právě kvůli HS tým nemůže trénovat a důvod je hodně bizarní.

V řadách GORILLAZ působí také dva finští hráči. Právě na streamu u jejich krajana Lasse 'ZOREE' Uronena byla díky Miikkovi 'suNny' Kemppimu prozrazena smutná skutečnost, že hráči museli zrušit své tréninkové zápasy, protože jejich estonský spoluhráč byl po roce řízení motorky bez řidičského průkazu chycen a byl na dva dny umístěn do vězení. Supra to být nemohl, protože ten se zbytkem týmu hrál FACEIT zápasy a HS naopak chyběl. Přesnou citaci klipu ze streamu níže vám nepřineseme, ale několika zdroji byla správnost informace potvrzena.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Tento 24letý hráč už měl v minulosti jeden problém spojený s motorkou, kdy jej bouračka dokonce poslala do nemocnice, což se mimochodem také stalo bez řidičského oprávnění pro daný motocykl. Kvůli zákroku nemohl nějaký čas hrát a tým GamerLegion jejkvůli přetrvávajícím zdravotním potížím následně posadil na lavičku.

Jeden by řekl, že se člověk z chyby poučí, ale v tomhle případě se estonský střelec rozhodl nadále dráždit hada bosou nohou. Troufneme si také říci, že pokud by hrál pod nějakou větší organizací, tak ta by podobné chování, a navíc opakované, určitě nekompromisně trestala. GORILLAZ se však zatím investora najít nepodařilo.

Štítky: hs, GORILLAZ
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.