Přejít k hlavnímu obsahu

Formu mám dobrou a v poslední WL jsem byl 7. na světě, říká Seron před play-off AXE COOL ligy

20. 6. 2021 | 11:20 EA SPORTS FC 24
Seron patří mezi nejlepší hráče domácí scény a v rámci naší AXE COOL ligy je dokonce obhájcem prvenství. I přes svůj mladý věk prokazuje své kvality již delší dobu a i tentokrát patří mezi žhavé favority. Ačkoliv svoji základní skupinu nevyhrál, v blížícím se play-off chybět nebude, a proto jsme si zástupce Sampi.Tipsport nyní vyzpovídali.
Seron
Seron
Zdroj: Sampi

Jak se připravuješ na důležité zápasy nebo turnaje? 

Příprava uz není taková, jako např. před třemi měsíci, trénoval jsem s nejlepšími hráči z Evropy, ale teď jak ta hra upadá, tak není moc kde trénovat a největší trénink je WL.

Do vydání nové FIFY 22 zbývá už jen pár měsíců. Co bys ocenil v nadcházejícím ročníku?

Ať je stabilní gameplay a není tam tolik blbostí (odrazy, nesmyslné góly), ale je to hra bude těžké vymyslet hru, kde by se tohle nestávalo. 

Jsi spokojený se hrou, kterou jsi předváděl v úterý, nebo to nebylo to pravé ořechové? 

Nebyl to nejlepší výkon, který jsem předvedl. Určitě je mnoho věcí, které musím zlepšit, chci na tom ještě zapracovat. 

Po prohře s Emericksonem tě čekal souboj s Huhnakem, který vyřadil Mikiho. Byl jsi nervózní?

Popravdě jsem nebyl vůbec nervózní, pracujeme s týmem na tom a dost jsem se v tomto změnil, byl jsem celkem v mentální pohodě a myslím si, že se to taky projevilo.

Seron
Seron
Foto: Sampi

Podle Tipsportu jsi největším adeptem na výhru celé AXE COOL  ligy. Cítíš se jako hlavní favorit?

Tyto otázky nemám rád (sranda). Je to těžké říct, je to FIFA. Uvidíme, kdo bude mít lepší den a přípravu a kdo nakonec vyhraje. Formu si myslím, že mám momentálně dobrou, v poslední WL jsem byl 7. na světě a matchmaking nebyl úplně jednoduchý, ale poradil jsem si, takže doufám, že si poradím i s tímto turnajem, nebude to ale rozhodně lehké. 

Sampi mají vlastní gaming house pro své hráče. Jezdíš tam často?

Jezdím tam, ale ne tak často, jako jiné sekce, pár turnajů už jsem odtamtud hrál, je tam skvělé prostředí k hraní, mám to tam dost rád. 

Jak trávíš svůj volný čas?

Volný čas trávím z 80% se svou přítelkyní, vždy záleží na dni a na náladě. Nejradši máme chození po nákupech a samozřejmě restaurace s jídlem, to je zase moje oblíbené. Teď v létě budeme ale jen u bazénu, nejen u přítelkyně, ale i u nás, mamka koupila nový bazén, tak toho musím pořádně využít. A ještě bych málem zapomněl, mám taky fotbal, takže tréninky jsou také. 

Na mistrovství Evropy se představila i naše reprezentace. Jak si podle tebe český nároďák povede?

Já doufám, že si Češi povedou dobře, věřím jim, že to urvou a postup ze skupiny tam nakonec bude. Největší favorit? Jasná Francie. 

Děkuji za rozhovor! Máš na závěr nějaký vzkaz pro své fanoušky nebo všechny příznivce FIFY?

Já děkuji. Ano, chtěl bych podekovat za podporu jak na streamech, tak na sociálních sítích. Moc děkuju.

Štítky: Seron, FIFA COOL liga
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.