Přejít k hlavnímu obsahu

GIGA Shots: Hlasujte pro nejlepší semifinálovou akci Vodafone MČR

22. 11. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2
Tak jako jsme v Tipsport COOL lize měli Top Shots, tak nyní na vrcholu sezóny díky Vodafone přichází GIGA Shots. Princip bude úplně stejný – z každého hracího dne vybereme nejlepší akce, mezi kterými se bude hlasovat o tu nejlepší. Z každého dne tak vzejde vítěz, a všech pět vítězů se po finálovém dni utká mezi sebou o korunu krále.
GIGA Shots
GIGA Shots

Čtvrtý den hrací Vodafone MČR 2020 nabídl už jen čtyři nejlepší týmy, tedy dvacet elitních českých a slovenských hráčů. Jako první se do předposledního kvalifikačního výběru GIGA Shots dostal Jan 'HONES' Urválek díky svému umění s Deaglem. Jedním z objevů MČR je Josef 'MoriiSko' Maurenc, z jehož povedených akcí jsme vybrali tu z pistolek na Infernu. Číslem tři je jeho spoluhráč Vít 'noobiq' Pohlot, který stylově posekal celé eco soupeře. Vracíme se však k umění s pistolkami, se kterými to náramně umí také Erik 'The eLiVe' Sith. Výběr nemůže uzavřít nikdo jiný než Adam 'NEOFRAG' Zouhar, který to v sobotu válcoval opravdu neskutečně. Hlasovat pro čtvrtého finalistu můžete danou reakcí u soutěžního videa přímo na Facebooku ZDE.

Štítky: Vodafone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.