Přejít k hlavnímu obsahu

Hororový prvek do hry přináší Chris Redfield a Jill Valentine z Resident Evil

25. 10. 2021 | 17:36 Fortnite Zajímavost
Po vcelku neděsivých postavách ve Fortnite, jako je Symbiot Venom, protagonista filmu Free Guy, nebo zpěvačka Ariana Grande, do hry nyní přichází hororový prvek. Kolegové z organizace S.T.A.R.S. ,Chris Redfield a Jill Valentine, jsou jedny z hlavních postav zombie hororové série Resident Evil. Jste připraveni zkrotit nákazu?
Resident Evil ve Fortnite
Resident Evil ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Zombie nákaza se dostala i do Fortnite a koho jiného povolat, než Chrise Redfielda a Jill Valentine, jedny z hlavních postav série Resident Evil. Oba veteráni zombie světa do světa Fortnite skočí spolu s ikonickým vzhledem.

Obě postavy budou dostupné buď separátně, nebo dohromady v jednom balíčku S.T.A.R.S. Team Set. Jak Chris, tak Jill mají své alternativní vzhledy, které jako by vypadly z herní série. Zatímco Chris vypadá jako svá kopie z pátého dílu, Jill má svůj originální vzhled. Alternativou je Hound Wolf Squad pro Chrise, který mu dodá vzhled jeho druhého já z Resident Evil: Village. Jill oproti tomu vypadá, jako vytažená ze třetího dílu Resident Evil.

Křišťálová Lupa

Spolu s oblečky přicházejí 4 kosmetiky na záda – zelená, červená a modrá bylinka a ikonický psací stroj. Krumpáč bude suplovat HOT DOGGER, anti-biochemická zbraň a Stun Rod, které Umbrella Corporation vyvíjela. Součástí balíčku bude také nový Brolly Stroll smajlík a načítací obrazovka. Chris a Jill budou posledními přírůstky do Gaming Legends Series a dostupní jsou už nyní.

Štítky: skiny
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.