Přejít k hlavnímu obsahu

IKEA chystá sérii herního nábytku a doplňků

26. 10. 2019 | 08:00 Všechny hry
Známý výrobce nábytku a věcí do domácnosti ve spolupráci se společností UNYQ chystá sérii herního nábytku či doplňků k počítači určených pro aktivní hráče či lidé s pohybovými omezeními.
IKEA
IKEA

Známá nábytkářská firma IKEA přichází se zajímavým krokem a ve spolupráci s designéry ze společnosti UNYQ a firmou Area Academy přichází s výrobky určenými pro lidi, co tráví nemálo času u počítače. Není asi překvapivé, že to hlavní, co chce IKEA přinést, je herní nábytek. Díky tomu, že na ambiciózní snaze švédského nábytkového giganta proniknout na trh, na kterém vévodí značky přímo na něj specializované, se podílí UNYQ, budou mít zákazníci třeba možnost naskenovat své tělo a svůj gamerský nábytek si tak upravit nechat upravit na míru.

Vedle toho má ale IKEA v plánu zaměřit se také na doplňky, které podobně jako k sezení u PC upravený nábytek, ocení nejen aktivní hráči, ale také třeba ti, kteří mají při užívání počítače problémy s pohybem. IKEA tak přichází například s biometrickou podložkou pod zápěstí, držákem kabelu od myši či speciální klávesy, aby povrch klávesnice neklouzal. Je otázkou, co může být na produktech od IKEA inovativního, vzhledem k tomu, co tato firma nabízí nyní se dá ale očekávat, že by hlavní výhodou jejich produktů mohla být cena, která jinak obvykle bývá v tomto odvětví opravdu vysoká.

Štítky: IKEA
miluju videohry a hlavně ligu legend