Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games vstupují do nové éry bez ikonického loga

14. 10. 2021 | 17:47 Všechny hry Zajímavost
Organizace Inside Game je na scéně od roku 2013. Podporovala celou řadu her, ale aktivní je v poslední době především na League of Legends scéně. Právě na ní si musela změnit zkratku z IG na ING a tahle úprava nyní přináší také změnu loga.
Inside Games
Inside Games
Zdroj: logo týmu

Už tomu bylo šest let, co Inside Games představili logo a vizuální identitu, pod kterou tento tým dnešní fanoušci znají. Doba jde ale kupředu a organizace se rozhodla pro zjednodušení loga, aby bylo lépe uchopitelné. Starší provedení totiž nesplňovali požadavky dnešní doby a nebylo tak dobře aplikovatelné například na různé kolekce týmového merchandise. To nové tedy vychází z toho původního a spolu s tím zachovává i tradiční barvy.

Po změně zkratky z IG na ING se tedy tohle pojmenování dostává i do oficiálního loga, kde jsme dosud mohli vidět celý název týmu. Že bychom se časem dostali až k tomu, že tým bude využívat opravdu primárně zkratku, nikoliv celé jméno, jako se to stalo například i na světové scéně u Teamu SoloMid? Tři všeříkající písmena budou hlavním prvkem také chystané streetwear kolekce, kterou tým chystá. Co říkáte na proměnu Inside Games?

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Inside Games
Inside Games
Zdroj: oficiální zpráva
Inside Games
Inside Games
Foto: oficiální zpráva
Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.