Přejít k hlavnímu obsahu

Je mi ho líto, že musí Carzzyho tahat. Jak to ve skutečnosti bylo se slovy “majitele” MAD Lions?

26. 10. 2021 | 18:18 League of Legends Reportáž
Worlds ještě ani neskončilo a máme za sebou hned několik dramat. Na to nejbližší nám Čechům se dnes trochu detailněji podíváme. Samozřejmě se bavíme o nejčerstvější a nejvíce šokující informaci, že majitel MAD Lions nepovažuje Carzzyho za tak dobrého hráče, ale bylo tomu opravdu tak, jak naznačuje většina titulků? S uplynutím několika hodin a vyjasněním mnoha informací, se na celou situaci lze podívat značně objektivněji.
Zamíří Carzzy do G2 Esports?
Zamíří Carzzy do G2 Esports?
Zdroj: Riot Games

MAD Lions nezažili nejhorší, ale určitě ne taky ten nejlepší světový šampionát a vypadnutí ve čtvrtfinále proti úřadujícím mistrům světa DWG KIA jenom uzavírá tuto zvláštní sezónu. Ovšem samozřejmě, že do off season nepůjde nikdo v klidu a “majitel” MAD Lions s přezdívkou REVENANT se rozhodl na streamu a na Twitteru pustit do naší české hvězdy Matyáše "Carzzy" Orsága. Ten byl nedílnou součástí úspěšné sestavy, která španělské organizaci získala dva tituly mistrů Evropy.

REVENANT jakožto jeden z mnoha členů MAD Lions má na sociálních sítích, a hlavně díky streamování, docela velkou fanouškovskou základnu a samozřejmě, že jeho názory se pokaždé budou brát vážně. Bohužel po vypadnutí proti korejským DWG KIA  jeho slova “Nemyslím si, že je tak dobrý, je mi líto, že je musel Elyoya a Kaiser tahat” směřována ke Carzzymu vzbudila velký odpor k jeho osobě. Normální člověk by asi hned přiznal, že udělal chybu, ale REVENANT naopak pokračoval na svém streamu slovy “můžu to říkat a vlastně si můžu říkat úplně cokoliv.” Tato věta ještě naopak přiložila do ohně a k problému se začaly vyjadřovat důležité osoby z League of Legends scény. Nejlépe to vystihl hráč týmu SK Gaming s přezdívkou Treatz.

Nyní už se dostáváme k samotnému problému celé této věci. REVENANT podle oficiálního vyjádření MAD Lions nepatří jakýmkoliv způsobem do vedení této organizace, které je společně s fanoušky zklamáno, že se jako tvůrce obsahu takto vyjadřuje ke Carzzymu. Bohužel pro celou organizaci jedna věc na tomto všem zůstane stále nezměněná – Carzzy nemá na příští sezónu stále žádnou smlouvu a místo v legendárním týmu G2 Esports na pozici ad carry zůstává nadále otevřené a neurčené. Dočkáme se nakonec tohoto senzačního přestupu jednoho z našich nejlepších domácích hráčů? 

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: Worlds, MAD Lions, Carzzy
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.