Přejít k hlavnímu obsahu

Jedeme to tam vyhrát, věří si kapitán vítězného týmu Connecting Esports po Samsung Last Callu

11. 10. 2021 | 17:44 Wild Rift Rozhovor
Je za námi poslední turnaj tohoto roku před samotným Samsung MČR v mobilních hrách a tentokrát už šlo opravdu o všechno. Pět týmů, dvě volná místa a dva dny plné toho nejkvalitnějšího na naší domácí scéně. Dnes jsme si na rozhovor pozvali kapitána vítězného týmu Connecting Esports s přezdívkou Unlucky. Ten nám něco více prozradil o tom, jak se jemu a jeho týmu o víkendu hrálo.
Rozhovor s vítězem Samsung Last Call
Rozhovor s vítězem Samsung Last Call
Zdroj: PLAYzone

Nazdar Unlucky, jak se ti na Samsung Last Call hrálo? Kdo byl podle tebe nejtěžší soupeř?

Ahoj, trošku nervozita, neboť nový roster jsme museli seskládat těsně před Last Call turnajem kvůli tomu, že se nám nějací hráči rozhodli odejít krátce před turnajem. Ale mám rád takové turnaje a po krátké době jsme se do toho dostali. Nejtěžším soupeřem byli rozhodně Experiment Gaming.

Byla nějaká chvíle během turnaje, kdy jste pochybovali o postupu?

Ne, nikdy jsme nepochybovali, věděli jsme, že Inside Games a Experiment Gaming budou tvrdý oříšek, ale věřili jsme, že i po případné prohře se sebereme a pořádně zabojujeme, což je přesně to, co se stalo.

Jaké byly oslavy po výhře a postupu na MČR?

Drobné, neměli jsme moc čas oslavovat, neboť jakmile jsme dohráli proti Inside Games, hned nás hnali Experiment, ať jdeme hrát finále.

 

Jaké jsou vaše reálné vyhlídky na Samsung MČR v mobilních hrách?

Tak samozřejmě jako každý tým to tam jedeme vyhrát, snad se nic nepokazí a všichni tam ve zdraví dorazíme.

Co bude obsahovat vaše příprava na MČR?

Potřebujeme se lépe poznat jako hráči, neboť spolu jsme krátkou dobu, takže rozhodně zlepšení souhry a osahat si pořádně tu metu, která se nejspíše po novém patchi ještě trochu změní.

Máte něco, co byste na závěr vzkázali vašim fanouškům?

Hele, na Twitch chatu to vypadalo, že jich moc nemáme, ale těm, kteří s námi zůstali i po nutné výměně rosteru, moc děkujeme za podporu a doufáme, že nás budou podporovat i nadále na MČR v Brně.
 

SAMSUNG
SAMSUNG
Foto: Samsung
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.