Přejít k hlavnímu obsahu

Kamilius se stěhuje do Německa! Bude nově hájit barvy mousesports

27. 5. 2021 | 11:51 League of Legends
Po relativně dobré jarní části letošního roku se slovenský support Kamil "Kamilius" Košťál stěhuje blíže k domovu. Ze španělských Vodafone Giants přechází do německého týmu mousesports. Určitě je to pro něj výborný přestup, protože mousesports jsou dlouhodobě velice dobrým týmem s vysokými ambicemi.
Kamilius se stěhuje do mousesports!
Kamilius se stěhuje do mousesports!
Zdroj: mousesports

Kamilius je jedna z nejoblíbenějších postav naší česko-slovenské scény a nyní máme další důvod slavit. Jarní část v Giants mu po osobní stránce vyšla docela dobře, ale tým skončil na děleném třetím místě ve španělské lize LVP. Tím pádem se bohužel nepodívali ani do European Masters a nyní přichází změna.

Během všech změn v sestavách LEC týmů se dostalo i na mousesports, kteří vyměnili midaře Lidera za Czekolada a na botu došlo k výměně supportů. Kamilius je po příchodu novou jedničkou na této pozici a Francouz Enjawve se posouvá do role náhradníka. Mousesports se určitě pokusí s touto novou sestavou o trofej v European Masters, protože už tento rok jim nechybělo zas tak moc.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz

Kamilius k sobě bude mít znovu velice zkušeného marksmana. V Giants to byl Attila, který předešle působil v LEC týmu Vitality, se kterými dokonce zavítal v roce 2018 na Worlds a porazili zde Royal Never Give Up ještě s Uzim v sestavě. Nyní se potká s Gadgetem, který si zahrál minulý rok na Worlds v barvách Unicorns of Love a teď hraje za mousesports. Takže se určitě bude jednat o hodně silnou botlinku, která možná upoutá pozornost nějakého LEC týmu.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Kamilius, mousesports
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.