Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo překvapí ve finálové části Guseppe MČR Tour? Známe rozlosování skupin

9. 6. 2021 | 14:06 League of Legends
Po čtyřech otevřených kvalifikacích přichází finálová část první zastávky Guseppe MČR Tour. Už v sobotu dopoledne začínají souboje o postup na Vodafone MČR a samozřejmě u toho můžete být po celou dobu s námi. Celé finále bude streamováno u nás na Twitchi, takže doražte podpořit borce, kteří budou v průběhu víkendu bojovat o ty nejcennější pozice.
Známe rozlosování skupin finálové části Guseppe MČR Tour!
Známe rozlosování skupin finálové části Guseppe MČR Tour!
Zdroj: mcrpc.cz

Už v sobotu dopoledne vypuknou souboje ve finálové části Guseppe MČR Tour a my se tak můžeme těšit na ukázku toho nejlepšího z domácího LoLka. Nyní se podíváme na všechny týmy, které se zde utkají o postup na Vodafone MČR, protože výběr celků, kterým můžete fandit, je opravdu víc než rozsáhlý.

Ze čtyř otevřených kvalifikací postupují následující týmy: Dynamo Eclot Academy, Inside Games Academy, Zero Two a eSuba Academy. Tyhle týmy ještě navíc doplní čtveřice pozvaných týmů, které dostaly přízvisko elitní. Jsou jimi stálice na scéně, které podávají výsledky konzistentně a přesvědčivě už nějaký ten pátek a bylo proto jasné, že jejich snaha a především výsledky by měly být náležitě zohledněny. Pozvánku do turnaje obdržely týmy eSuba, Inaequalis, SINNERS a Vikingekrig Esports.

Pozvánky do turnaje jsou věc jedna, samotný jeho průběh už ale žádná privilegia neposkytuje, a to ani elitním týmům. Skupiny tak byly rozlosovány jak se sluší a patří tak, aby své soupeře týmy nalezly klasickým osvědčeným způsobem, který dává každému stejnou šanci. Samotné rozlosování skupin a první zápasy jsou následovné:

1. Skupina (koš)

Otevírací zápasy 1. skupiny:

Už na první pohled je jasné, že 1. skupina bude fanoušky lákat především na výkony týmů v modrých barvách. Otázkou ale zůstává, zda to na výsledných příčkách bude ve finále vypadat jednobarevně, nebo překvapí černí koně soutěže a modrou barvu nechají kdesi v hlubinách. 

2. Skupina (koš)

Otevírací zápasy 2. skupiny:

I u druhé skupiny jako by los hrál především na barevnou kompozici a do rolí favoritů nám postavil prozměnu týmy v barvě červené. Boje v této skupině nebudou vůbec jednoduché a divili bychom se, kdyby na vítězných pozicích červená aspoň jednou nezasvítila.

Finálový harmonogram:

  • Sobota 10:00 13:00 BO3 - 1. kolo GSL skupin: 
  • Sobota 13:00 16:30 BO3 - 2. kolo GSL skupin: 
  • Sobota 17:00 20:00 BO3 - Decider 
  • Sobota 20:30 23:30 BO3 - Decider
  • Neděle 12:00 15:00 BO3 - 2. semifinále
  • Neděle 15:30 18:30 BO3 - 1. semifinále
  • Neděle 19:00 23:00 BO5 - Finále
     
Rozlosování skupin finálové části
Rozlosování skupin finálové části
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.