Přejít k hlavnímu obsahu

Konec FIFA 21? Futties jsou tady a lepší než kdy předtím!

17. 7. 2021 | 16:01 EA SPORTS FC 24
Promo akce Futties většinou značí pomyslný konec dané FIFY, ale tentokrát to vypadá jako naprostý extrém. V balíčcích se nachází karty ze všech promo akcí, které byly za tento rok ve hře. Tato situace navíc naprosto zbláznila celý transfer market, kde jste schopni najít TOTY hráče za pár set tisíc coinů. Pořídíte si ještě někoho nového na konec hry?
Futties jsou tady!
Futties jsou tady!
Zdroj: EA Sports

Akce Futties je zaměřena hodně na komunitu a její rozhodnutí, jaké hráče chce a kdo byl v průběhu roku populární. Na začátek jsme si zvolili Daniho Carvajala z Realu Madrid a navíc ho ještě doplnil oblíbený Allan Saint-Maximin z Newcastlu. Carvajal je velice levná karta a Saint-Maximin je také relativně jednoduchý na zkompletování, pokud vám teda ještě něco zbylo v klubu po předešlých týdnech. Oba dva určitě doporučujeme vyzkoušet.

V úkolech se objevil další oblíbenec za tento rok. Je jím James Tavernier z Rangers, který v této sezóně naprosto vystřelil na vrchol popularity mezi pravými obránci. Určitě tomu taky pomohl hype okolo historického titulu pro Rangers, ale možná Tavarniera příští rok uvidíme v nějaké lepší lize. Například Machester United o něj projevil zájem, takže uvidíme, co si pro nás a pro něj v tomhle smyslu chystá budoucnost. Úkoly na jeho získání jsou velice primitivní a jedná se o další neskutečnou kartu skoro zadarmo.

Všechny typy karet v balíčcích
Všechny typy karet v balíčcích
Foto: EA Sports

Kromě všech těchto famózních karet jsme se dočkali v úkolech i nového milníku, který vás po daném počtu vítězství odmění nějakým balíčkem. Postupně se počet výher stupňuje až na 200 vítězství, za které dostanete balíček v hodnotě 100 000 coinů a za kompletní dodělání navíc balíček za 125 000 coinů. Právě toto by mělo hráče ještě o něco déle udržet ve hře. Navíc v SBC sekci je v rámci možností levný player pick na jednoho z hráčů z celého Futties proma, takže o zábavu je postaráno. Celý list všech hráčů najdete zde.

Štítky: Futties
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.