Přejít k hlavnímu obsahu

Legenda nejvyššího kalibru se dočkala vlastního dokumentu: s1mple a jeho pět let v NAVI

8. 9. 2021 | 12:01 Counter-Strike 2 Zajímavost
Ukrajinská ikona světa CS:GO si vysloužila velkou poctu. K oslavě pěti let ve službách slavné organizace Natus Vincere se dočkal vlastního dokumentu, který mapuje jeho cestu.
s1mple
s1mple
Zdroj: DreamHack

Oleksandr 's1mple' Kostyliev byl vždy výjimečný. Až pod křídly Natus Vincere ale mohl naplno rozvinout svůj nesporný talent, jemuž na světové scéně nemůže konkurovat v podstatě nikdo. Brzy 24letý hráč se k NAVI přidal 4. srpna 2016, před měsícem tedy oslavil pětileté výročí. No a jeho zaměstnavatel se mu rozhodl dát ten nejhezčí dárek, vlastní, skoro dvouhodinový dokument mapující jeho cestu k mnoha prestižním titulům.

Pozvání do dokumentu přijali s1mplovi dnešní i bývalí spoluhráči a soupeři, komentátoři, kamarádi a samozřejmě i samotná rodina. Každý má s legendou světové scény jiný příběh a dokument velikost s1mpla vykresluje naprosto parádně. Pohodlně se tak usaďte a užijte si cestu hráče, který má na kontě 15 ocenění MVP.

Štítky: s1mple, Natus Vincere
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.