Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární časopis SCORE se stává mediálním partnerem MČR!

27. 10. 2021 | 14:00 Všechny hry PR článek
Pokud jste fanouškem esportu, pak jste v herním prostředí jako doma. Stejně to má i kultovní český časopis ze světa her SCORE. Je nám proto potěšením oznámit, že právě SCORE se stává mediálním partnerem Vodafone MČR. To se uskuteční již za pár týdnů na brněnském výstavišti, kde budeme moct během pěti dní sledovat ty nejlepší souboje naší domácí esport scény.
PLAYzone a SCORE navazují mediální partnerství
PLAYzone a SCORE navazují mediální partnerství
Zdroj: SCORE

Časopis SCORE má u nás v Česku bohatou historii. Od roku 1994 zásobuje čtenáře těmi nejlepšími a nejčerstvějšími novinkami ze světa gamingu. V každém díle se na 132 stránkách dočtete vše, co v současnosti hýbe herním světem a na co se můžete těšit v budoucnu. Kromě klasických recenzí zde najdete i humorně laděná témata a exkluzivní rozhovory s osobnostmi ze světa her. Třešničkou na herním dortu u SCORE vždy byly hry. Doba klasických CDček a DVDček už je sice za námi, nyní si však můžete s každým dílem SCORE rozšířit svou Steam knihovnu, přeci jen, her není nikdy dost. 

MČR a SCORE už v minulosti propojil Mikoláš "Tukan" Tuček, který po dlouhá léta působil jako šéfredaktor SCORE a aktuálně se řadí mezi nejdéle působící členy redakce kultovního časopisu o hrách. Mikoláš se navíc nejednou zhostil moderování na brněnské MČR stage před diváky. S radostí fanouškům domácího esportu oznamujeme, že časopis SCORE se stává mediálním partnerem letošního Vodafone Mistrovství České republiky v počítačových hrách. To nabídne prize pool ve výši 1.2 milionu Kč pro čtyři různé herní tituly, Counter Strike: Global Offensive, PUBG, Hearthstone a League of Legends.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: gaming, Score
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.