Přejít k hlavnímu obsahu

Lewandowski bude mít vyšší hodnocení než Ronaldo! Jak vypadá žebříček nejlepších hráčů?

13. 9. 2021 | 18:20 EA SPORTS FC 24 Reportáž
Nový ročník herního titulu FIFA, tentokrát s číslovkou 22, je už těsně za dveřmi. Jako každým rokem, tak i letos jsme se s předstihem dočkali hodnocení těch nejlepších hráčů. Tento ročník navíc dělá speciálnější fakt, že po opravdu dlouhé době se někdo dostal mezi Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. Polský střelec Robert Lewandowski ale v posledních letech zažívá tu největší formu.
Hodnocení hráčů je tady!
Hodnocení hráčů je tady!
Zdroj: EA Sports

Doufáme, že v kalendáři už jenom počítáte dny do příchodu nové FIFY. Aby nám všem to čekání ubíhalo ještě rychleji, tak EA Sports vydali oficiální hodnocení nejlepších 22 hráčů. Kromě Roberta Lewandowského máme v tomto listu také pár dalších nečekaných jmen. Jedním z nich je Gianluigi Donnarumma, který si odnesl pro další ročník velice hezký 89 rating. Jedná se o upgrade o 4 celkové hodnocení oproti tomu minulému.

Za nás musíme říct, že na listu možná pár hráčů i přesto chybí. Forma, kterou zažívá Romelu Lukaku, by ho zde mohla velice jednoduše dostat, ale zase na druhou stranu máme máme ve fotbale mnoho kvalitních brankářů a absence kohokoliv z nich by také budila silné reakce ze strany komunity. Jak z vašeho pohledu vypadají tato hodnocení? Dalo by se někdo ubrat, někde přidat a nebo dokonce někoho vyměnit? Dejte nám vědět.

První jedenáctka
První jedenáctka
Foto: EA Sports
Druhá jedenáctka
Druhá jedenáctka
: EA Sports
Štítky: FIFA 22
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.