Přejít k hlavnímu obsahu

Ligu spravedlnosti ve Fortnite doplňuje Wonder Woman

18. 8. 2021 | 16:12 Fortnite
Postavy superhrdinů v poslední době válcují Fortnite. Z Marvel světa jsme dostali Black Pantera, Kapitána Ameriku, nebo třeba Iron Mana. Pozadu není ani DC univerzum, které ve hře zastupuje třeba Clark Kent, Flash, nebo Batman. Právě z DC světa se dočkáme doplnění týmu Ligy spravedlnosti v podobě Wonder Woman.
Wonder Woman
Wonder Woman
Zdroj: Epic Games

Krom klasických postav ve Fortnite můžeme najít i ty méně obvyklé, například superhrdiny. Skiny těch největších od DC a Marvelu už ve hře dávno jsou - Batman, Flash a další. Gothamské padouchy a klaďase nově doplní i kladná postava princezny Diany, alias Wonder Woman. Přidá se tak k jejím kolegům z Ligy spravedlnosti, k Batmanovi, Supermanovi, nebo třeba Flashovi.

K postavě samotné Diany dostanete její kostým, kápi, sekeru, glider a speciální načítací obrazovku. Obsah ve hře bude dostupný od zítřka 19. srpna a pokud chcete skin zdarma, musíte během tří hodin odehrát maximálně 10 her, pro získání bodů. Ti nejlépe bodovaní ze všech regionů světa pak skin dostanou zdarma. Bližší informace, jako například kolik bodů za umístění dostanete, naleznete na oficiálních stránkách Epic Games.

Zdroj: epicgames
Štítky: Fortnite, DC
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.