Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech představuje novou sérii produktů K/DA ve spolupráci s Riot Games

18. 3. 2021 | 19:15 League of Legends
Dívčí virtuální skupina K/DA už nějakou dobu působí v kruzích League of Legends. Nyní ve spolupráci s firmou Logitech přináší novou herní periferii se svojí tématikou. Jako jediná virtuální hudební skupina v League of Legends za sebou mají už celé úspěšné album, které nadále poslouchají milióny lidí po celém světě.
Spolupráce Logitech a K/DA
Spolupráce Logitech a K/DA
Zdroj: Logitech

Téma virtuálních skupin z prostředí League of Legends už je mezi námi delší dobu. První skupinou na scéně byl Pentakill, které následovala první písnička K/DA s názvem Popstars. Právě tato písnička byla odprezentována na Světovém šampionátu v roce 2018 a ohlasy na ní byly velice pozitivní. V nadcházejícím roce se ještě přidala skupina True Damage, která přinesla spolupráci se značkou Louis Vuitton.

Ovšem žádná ze zmiňovaných skupin nedosáhla takové popularity, jako právě K/DA. Skupina, vw které se nachází Ahri, Akali, Evelynn, Kai’sa a nově Seraphine, tento rok vydala své první album po úspěchu písničky Popstars v roce 2018. Album nese název “All Out” a nacházejí se v něm dvě písničky, v kterých vystupuje celá skupina a potom samostatné písničky Ahri, Evelynn a Kai’sy.

Právě díky popularitě K/DA jsou produkty s jejich jménem velice oblíbené. Logitech nyní přináší novou sérii herního vybavení ve spojení s virtuálními hvězdami skupiny K/DA. Kvalita produktů ovšem nebyla nijak poznamenána skvělým designem. Právě naopak se jedná o produkty s nejvyšší kvalitou. Tady se můžete podívat na všechny předměty z nové K/DA série.

PRO K/DA mechanická herní klávesnice
G502 HERO K/DA vysoce výkonná herní myš
G333 K/DA Herní sluchátka
 G733 K/DA bezdrátová herní náhlavní souprava RGB Ligthspeed
G840 K/DA XL herní podložka pod myš
 G305 K/DA bezdrátová herní myš lightspeed
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.