Přejít k hlavnímu obsahu

Los Worlds 2020: MAD Lions proti Team Liquid!

15. 9. 2020 | 21:26 League of Legends
Světový šampionát v League of Legends se blíží a fanoušci už znají kompletní los jak play-in skupin, tak také hlavní fáze turnaje. Radovat se mohli třeba G2 Esports, hratelnou skupinu ale mají zatím i Fnatic.
Worlds 2020 los
Worlds 2020 los

Play-in část se bude letos hrát ve dvou skupinách po pěti a nejlepší čtyři týmy poputují do hlavní fáze turnaje. Carzzyho a Humanoida čeká hvězdný souboj proti severoamerickým Liquid, ale velkou výzvou pro ně mohou být i SuperMassive z Turecka nebo INTZ z Brazílie.

Ve druhé skupině jsou hlavními favority PSG Talon z Taiwanu, ale hlavně čtvrtý tým čínské LPL, kterým je LGD Gaming. Velké naděje si dělají i třeba Unicorns of Love, kteří z pozice ruských šampionů budou chtít překvapit taiwanské reprezentanty. 

Worlds 2020

Co se týče skupin hlavní fáze, s losem asi mohou být spokojeni G2 Esports, které potkal tým Suning z Číny, ale hlavně taiwanští zástupci z Machi Esports. V nejhorším případě by do skupiny dále putoval Team Liquid, ale stále by šlo o skupinu, která je pro G2 rozhodně hratelná.

Rvát vlasy si naopak mohou v Rogue, kteří proti sobě dostali rozjetý tým DAMWON Gaming, který vyhrál korejskou LCK a čínské vicemistry z JD Gaming. Do skupiny navíc stále může přijít i Team Liquid. Skupina C vypadá papírově nejvyrovnaněji a velmi pravděpodobně ji ještě doplní čínští LGD, takže z ní nakonec může postoupit prakticky kdokoliv. Skupina D zatím vypadá zcela jednostranně, ale v případě úspěchu v play-in do ní zamíří MAD Lions, kteří pak mohou výrazně zamíchat s kartami.

Worlds 2020