Přejít k hlavnímu obsahu

Nedorazíte na MČR do Brna? Nevadí, i doma na streamu máte šanci vyhrát hezké ceny!

23. 11. 2021 | 16:03 Counter-Strike 2 MČR
Oblíbenou tombolu jsme si už představili, o parádní ceny se však bude hrát také ve Vodafone GIGA Kvízu, který se opět vrací. První odměny si ulovili fanoušci League of Legends již před více než týdnem, velká porce odměn ale přichází také při prodlouženém CS:GO víkendu.
Vodafone GIGA Kvíz
Vodafone GIGA Kvíz
Zdroj: grafika PLAYzone

Jak to celé funguje? Vodafone GIGA Kvíz bude od středy 24. do neděle 28. listopadu testovat vaši pozornost a znalost esportové scény či gameplaye samotného. Na našem oficiálním Twitch kanále budeme po dobu celého finálového turnaje klást do chatu otázky. Jakmile se otázka objeví, můžete pomocí zprávy ve formátu !voteA (voteB, voteC nebo voteD) odpovědět. Každá správná odpověď bude odměněna +10 body.

Tři poctiví diváci, kteří dokáží odpovídat nejlépe, dostanou na konci soutěže zasloužené odměny. Ve hře jsou opravdu pěkné odměny, tak nezapomeňte sledovat celé Vodafone MČR v CS:GO a poctivě sbírat body. Vítězové budou kontaktování administrátorem PLAYzone přes Twitch do týdne od vyhlášení výsledků, které proběhne na sociálních sítích PLAYzone. Tabulku můžete sledovat na dedikovaném webu mcrpc.cz/gigakviz.

    Odměny ve Vodafone GIGA Kvízu:

    1. místo – Vybraná služba od Vodafone na 12 měsíců zdarma dle výběru výherce a dostupnosti služby v místě jeho bydliště (telefonní tarif #jetovtobě Neomezený, telefonní tarif Neomezený Super, pevný internet 500 Mb/s, pevný internet 1 Gb/s nebo televizní tarif TV Komplet)
    2. místo – StatTrak™ AK-47 | Asiimov
    3. místo – AWP | Neo Noir
    Štítky: MČR
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.