Přejít k hlavnímu obsahu

MMAsters E-League: První esportový turnaj ve hře UFC 4

3. 12. 2020 | 11:00 UFC 4
MMAsters E-League je vůbec první český turnaj ve hře UFC 4, který nabídne zápasy s účastí hvězd reálného MMA - Davida Dvořáka a Patrika Kincla. Oba zápasníci nejenže vyzvou nejlepší hráče, ale zároveň budou komentovat i finálovou část.
MMAsters E-League
MMAsters E-League

Jedinečný turnaj, ve kterém hráči zažijí propojení reálného sportu MMA a esportové hry stejného žánru nese název MMAsters E-League. Setkáme se zde se dvěma českými MMA hvězdami, které budou dokonce komentovat superfinále tohoto turnaje.

Chceš se zúčastnit turnaje a porovnat svůj skil s ostatními hráči? Otevřené registrace jsou spuštěny na portálu PLAYzone. Zúčastnit se může kdokoliv a hraje se o zajímavé ceny od našich partnerů Pitbull West Coast a NC OAZA Kladno!

Jak E-Liga probíhá?

Jako první se budeš muset probojovat skrz kvalifikaci. Ta je online a naprosto pro všechny. Uskuteční se ve třech kolech 8., 10. a 11. prosince. Po kvalifikaci následuje online finále, které se za účasti 16 nejlepších hráčů z celé kvalifikace uskuteční online 15. prosince.

Vyvrcholením turnaje je SUPER-FINÁLE 20. prosince, kdy se ve studiu utká 8 nejlepších hráčů ligy – streamovat se bude živě s komentováním Patrika Kincla a Davida Dvořáka. Nejlepších 8 hráčů tak bude mít jedinečnou možnost poznat zblízka oba dva, celkový vítěz bude mít tu čest vyzvat je i k souboji. (pouze ve hře, pozn. redakce)

Patrik Kincl a David Dvořák jsou ostřílenými hráči jak na PC, tak na konzolích. Navíc, Patrik stál za celým nápadem a těší se na esportový turnaj tolik, že do studia na super-finále dorazí rovnou z Polska, kde ho den předtím čeká ostře sledovaný zápas v nejprestižnější evropské organizaci KSW,

říká PR manažer MMAsters E-League a jeden z organizátorů Vít Heral.

První turnaj ve hře UFC4 pořádá ve spolupráci s portálem PLAYzone organizace bojových sportů MMAsters League. Ta má po úspěšné červnové premiéře na programu svůj druhý event s mezinárodní účastí 12. prosince od 19 hodin. Živě ho můžou fanoušci sledovat na O2 TV Sport a TV Tipsport.

Jak se zúčastnit?

Pokud máš PlayStation 4, hru UFC4 a aktivní službu PlayStation Plus pro hraní online, založ si účet na portálu www.playzone.cz a přihlas se do online kvalifikace.