Přejít k hlavnímu obsahu

mousesports vyhrávají finále FLASHPOINT a Frozen se dokonce stává MVP turnaje!

31. 5. 2021 | 08:00 Counter-Strike 2
Mousesports se slovenskou hvězdou frozenem čeká jeden z nejdůležitějších zápasů posledního roku. Ve finále evropského RMR turnaje FLASHPOINT 3 se utkají o titul proti švédským Ninjům.
FLASHPOINT
FLASHPOINT
Zdroj: Twitter @NiP

UPDATE: Je to tam! Mousesports po dlouhé době získávají titul a navíc ten hodně důležitý. První mapa finále sice mouz tolik nevyšla, když NiP šli do vedení po výhře 16:13, následně to však byla velká jízda frozena a spol. Slovenský ostrostřelec navíc, stejně jako v celém turnaji, byl jedním ze dvou hlavních tahounů svého týmu a kromě titulu a 1700 RMR si připsal také svůj vůbec první titul MVP od HLTV.org. Velká gratulace!

AORUS MČR Tour
AORUS MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Ty nejlepší evropské týmy mají za sebou téměř tři týdny bojů v rámci FLASHPOINT 3, prvního EU RMR turnaje v letošním roce. Jméno nejlepšího evropského týmu se dozvíme již v neděli večer, kdy se v grandfinále utkají utkají Ninjas in Pyjamas a mousesports.

Ani jeden z týmů navíc do turnaje jako favorit nevstupoval. Zatímco mousesports se stále sehrávali po přichodu IGL dextera, pro Ninjas se jedná o úplně první turnaj s dánskou hvězdou devicem.

Pro mousesports se i přesto jedná o rozhodně nejpovedenější turnaj za dlouhou dobu, frozen a spol. si totiž jednoznačně poradili s týmy jako fnatic, Astralis a G2 a prošli horním bracketem bez jediné prohry.

Pro NiP bylo cesta o hodně strnitější. Vše začalo kontroverzním zápasem proti Anonymo, který Švédi vyhráli až na druhý pokus. Zaváhali také proti G2, od té doby jsou však bezchybní a poradili s BIG, Heroic i v repríze zápasu s Francouzi.

Kromě grandfinále se rozhodne také o tom, kdo si odnese 5. místo. O to se od 18:00 utkají Astralis a BIG.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.