Přejít k hlavnímu obsahu

Nedro zo STOPWATCH eSports: Primárný plán je vyhrať MČR, potom sa chceme zamerať viac na Európu

29. 8. 2021 | 08:00 Wild Rift Rozhovor
STOPWATCH eSports. Veľké meno česko-slovenskej Wild Rift scény, líder MČR rebríčku a v neposlednom rade skvelý reprezentant na medzinárodných turnajoch. Pozvanie na rozhovor prijal Nedro, hráč tímu STOPWATCH eSports.
Nedro
Nedro
Zdroj: Nedro

Nedro, vitaj!

Čau, ďakujem za pozvanie!

Vašej súpiske sa vo farbách STOPWATCH eSports darí, aký je váš vzťah medzi tímom a organizáciou?

Vztah mezi soupiskou a organizací je velmi dobrý. Samozřejmě je zde respekt vůči vedení, ale řekl bych, že jsme už všichni dobří kamarádi.

Aká je tímová súhra? Rozumiete si?

Souhru stále ladíme, furt je co zdokonalovat, ale jako team si rozumíme dobře.

Čo považuješ za svoje a tímové najväčšie úspechy?

Jelikož je to teamová hra, tak největších úspěchů jsem dosáhl s teamem - postup do TOP16 v EU na Origin Series, několik výher v měsíčních sériích na MČR a druhé místo na midseason. Teď by mi ještě udělalo velkou radost, kdybychom vyhráli celé MČR, a kdybychom se znovu dostali do TOP16 v EU s tím, že bychom si už v tom turnaji zahráli. Jako svoje osobní úspěchy ve Wild Riftu beru to, že jsem hitl Challenger a že jsem součástí STOPWATCH esports.

Ako vravíš, prednedávnom sa vám podarilo postúpiť do finálového turnaja Wild Rift Origin Series, ktorého ste sa však z organizačných dôvodov nezúčastnili. Ako tento fakt beriete v tíme? Dokážete postúpiť znova?

Samozřejmě jsme byli naštvaní, ale už jsme to hodili za hlavu. Myslím si, že postoupit znovu můžeme, ale budeme muset víc trénovat.

Aká je najväčšia skúsenosť, ktorú si odnášate po tomto turnaji?

Největší skušenost je to, že jsme proti celků jako team Singularity, nebo team Vavi zahráli vyrovnané hry, co nás moc překvapilo.

Nedro
Nedro
Foto: Nedro

Ako vnímaš pozíciu Wild Riftu v ešportovej scéne?

Nepřijde mi, že by Wild Rift patřil ke špičce na esportové scéně, ale stále se to lepší. Výrazně tomu pomohlo Origin Series.

Budú sa vaše ambície upierať viac na Európu?

Náš primární plán je vyhrát MČR a potom se chceme zaměřit víc na Evropu. Ale chceme to hrát zároveň obojí, ale primárně teď chceme vyhrát MČR a když bude čas jít na Origins tak půjdeme na Origin Series.

Už si tu načal MČR, ktoré sa nám nezadržateľne blížia. Priamy postup si už cez midseason zabezpečila eSuba, možno trochu smolné pre vás. Takisto vám budú chcieť veľa zobrať Patres of love alebo eKoVy. Čo vám ešte treba doladiť pred MČR?

Tak určitě potřebujeme doladit náš teamplay a komunikaci, tá trochu vázne, ale myslím, že se zlepšujeme a sme na dobré cestě být nejlepší český tým.

Čo by podľa teba pomohlo CZ/SK WR komunite?

Kdyby se do turnajů zapojilo víc teamů, protože je to docela nuda, když na turnaje poslední dobou chodí cca 10 teamů. Taky by tomu určitě pomohlo, kdyby do naší scény vstoupilo víc větších organizací, jako je například eSuba, která pomáhá růstu Wild Riftu na CZ/SK scéně.

Na záver, čo by si odkázal čitateľom a fanúšikom?

Tak na závěr bych chtěl asi poděkovat všem fanouškům za podporu, moc si toho jako team vážíme. Pokud byste chtěli sledovat novinky v našem teamu, tak sledujte týmový Instagram, nebo můžete sledovat rovnou mě. Na Instagramu se snažím být velmi aktivní. A děkuju moc za pozvání do rozhovoru ;)

Poďakovanie je na našej strane, prajeme tebe i tvojmu tímu všetko dobré!