Přejít k hlavnímu obsahu

Nenech si ujít tuto příležitost! PLAYzone Shop nabízí slevy až 30 %

19. 5. 2021 | 18:35 Všechny hry
V rámci vyprázdnění skladů jsme na PLAYzone Shopu pro fanoušky připravili parádní slevy na vybrané zboží až ve výši 30 procent. Nyní je ideální příležitost podpořit svůj oblíbený tým nebo streamera!
PLAYzone shop
PLAYzone shop
Zdroj: PLAYzone shop

Tato akce trvá do vyprodání zásob a je určena pouze pro vybrané produkty. Mezi těmito produkty naleznete dresy a trička předních světových týmů, jako jsou Cloud9, Ninjas in Pyjamas, Virtus.pro nebo fnatic. Naleznete zde navíc i mousesports triko, které je podepsané bývalým hráčem této organizace Martinem "STYKO" Stykem.

Kromě toho se zde nachází i posledních pár kusů merche českých streamerů, konkrétně Mikena, Verundy či KateřinySuki. Na své si samozřejmě přijdou i fanoušci esportu v Česku a na Slovensku, k dispozici jsou totiž fanouškovské dresy či jiné produkty oblíbených týmů Inside Games a Universe.

Mezi produkty naleznete i powerbanku a termohrnek v MČR designu, dále se zde nachází i MČR mikina, která je v barvách trikolóry, takže je to ideální předmět k fandění k nadcházejícímu MS v hokeji. PLAYzone Shop nabízí celou škálu různých předmětů, tak neotálejte, protože kusů opravdu nemáme mnoho.

PLAYzone shop
PLAYzone shop
Zdroj: PLAYzone shop
Štítky: PLAYzone Shop
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!