Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja se objeví jako hratelná postava v RAID: Shadow Legends!

13. 7. 2021 | 17:49 Twitch.tv
Jestli si myslíte, že Ninja už za svou kariéru dokázal úplně vše a nemá se již kam dál posouvat, jste na omylu. Mezi své úspěchy si oblíbený Twitch streamer může nyní zapsat působení v další populární hře. Ninjova virtuální postava se totiž už 16. července objeví v RAID: Shadow Legends a navíc bude úplně zdarma!
Ninja v RAID: Shadow Legends
Ninja v RAID: Shadow Legends
Zdroj: Plarium

Světoznámý streamer a gamingová hvězda Ninja rozšiřuje své portfolio úspěchů, jelikož se nově objeví v další hře, a to v plné parádě! Kromě vlastního skinu ve Fortnite se nyní sám Ninja objeví v dalším masově rozšířeném titulu, jež si hojně zakládá na spolupráci se streamery a vlivnými osobnostmi, jako hratelná postava. Samozřejmě se jedná o RAID: Shadow Legends, turn-based RPG hru od studia Plarium, se kterou jste se chtě nechtě pravděpodobně už všichni setkali, minimálně ve formě reklamy.

Ninjova virtuální postava bude navíc dostupná zcela zdarma všem hráčům po odehrání sedmi dnů, a to po dobu tří měsíců od začátku partnerství. Prozatím sice víme, jak bude Ninjův dvojník vypadat, avšak detailní informace a statistiky odhalí sám streamer až 19. července na Twitchi. Postava se tak rychle začlení mezi dalších více než 500 hratelných charakterů a bude možné ji využít úplně ve všech herních módech.

Jsem vážně nadšený, že mohu fanouškům představit vlastního šampiona, který byl navržený přesně tak, jak jsem si vždy sám sebe představoval v RPG. Jak všichni víte, miluji RPG žánr a vidět sebe samotného jako fantasy postavu s vlastními schopnostmi a dovednostmi, je úžasné,

svěřil se Ninja.

Ninja by se ve hře měl objevit s nejnovějším updatem už 16. července, takže pokud toužíte po nové postavě zdarma, ať už na PC či na mobil, máte nyní exkluzivní šanci sáhnout právě po Ninjovi. Kromě nadšených fanoušků se samozřejmě okamžitě objevili i hateři, ať už populárního streamera, nebo samotné hry, kterým tato spolupráce leží v žaludku. Nakonec se však nedá upřít, že nová postava v ikonických modrých barvách vypadá parádně, ale to ostatně posuďte sami!

Ninjova postava v RAID: Shadow Legends
Ninjova postava v RAID: Shadow Legends
Zdroj: Plarium
Štítky: Ninja, RAID