Přejít k hlavnímu obsahu

Ninjův imitátor si nechal na krk vytetovat jeho obličej. Co na to slavný streamer?

12. 7. 2021 | 08:00 Twitch.tv
Tyler „Ninja“ Blevins je jedním z největších jmen v herním světě. Jeden z jeho fanoušků a imitátor v jedné osobě si nechal vytetovat jeho tvář, a to rovnou na krk.
Jaká byla Ninjova reakce na toto tetování?
Jaká byla Ninjova reakce na toto tetování?
Zdroj: YouTube: Ninja / TikTok: @dreamersjoinus

Ninja se stal jednou z předních osobností Twitche, v důsledku čehož má na sociálních sítích miliony sledujících. Není žádným překvapením, že někteří z nich usilují o to, aby získali jeho pozornost. Jeden z Ninjových fanoušků se o to pokusil zajímavým způsobem, který ho označí na zbytek jeho života, tedy pokud to není pouhý trik.

Frontman popové hudební skupiny „Dreamers“, Nick World, sdílel video sebe samého, oblečeného jako Ninja, a to včetně modrých vlasů a čelenky s plánem nechat si udělat tetování Ninjova obličeje na svůj krk. Není to poprvé, co se za oblíbeného streamera převlékl, v minulosti Ninju imitoval a stalo se to pro něj tak trochu typické na sociálních médiích.

Tetování prý bylo tou „nejhorší bolestí“, kterou v životě zažil. Video nezachycuje samotný proces tetování, výsledkem je ale nepochybně kresba usmívajícího se streamera přímo pod muzikantovým uchem. „Opravdu doufám, že to Ninja uvidí, umřel bych štěstím!“ napsal World na TikTok a streamera rovnou označil. 

Muzikantovo přání se splnilo, nezdálo se však, že by Ninja věřil tomu, že je tetování pravé. „Není možné, že je to skutečné… počkejte až do konce,“ retweetnul. Zdá se, že komentující hlavně souhlasí se slavným streamerem. Tak jako tak je to zajímavý kousek, i kdyby šlo o pouhý trik. Pokud je tetování skutečné, musí být World skutečně oddaným fanouškem.

Myslíte, že je tetování Ninji skutečné?

Určitě je pravé!
50% (1 hlas)
Ninja má pravdu, bude to jenom podvrh.
50% (1 hlas)
Celkem hlasů: 2
Zdroj: dexerto.com
Štítky: Ninja